Vakaata korkotuottoa Nooa Säästöpankin Tuottodebentuurilla

Alhaisen koron ympäristö aiheuttaa sijoittajille haasteita. Valtion- ja yrityslainoissa korot ovat alle yhden prosentin ja jopa negatiiviset. Nooa Säästöpankin uusi Tuottodebentuuri tarjoaa lähes riskittömän vaihtoehdon ja nykyiseen ympäristöön houkuttelevan korkotuoton.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Alhaisen koron ympäristö aiheuttaa sijoittajille haasteita. Valtion- ja yrityslainoissa korot ovat alle yhden prosentin ja jopa negatiiviset. Nooa Säästöpankin uusi Tuottodebentuuri tarjoaa lähes riskittömän vaihtoehdon ja nykyiseen ympäristöön houkuttelevan korkotuoton.

Mikä on Tuottodebentuuri?

Tuottodebentuuri on Nooa Säästöpankin liikkeeseenlaskema, velkakirjalaissa tarkoitettu debentuurilaina. Laina-aika on 5 vuotta ja 3 kuukautta. Sijoittaja saa 1,50 % vuotuisen tuoton ensimmäisiltä 2 vuodelta ja 3 kuukaudelta, minkä jälkeen korko on 12 kk Euribor + 1,00 %. Korko on kuitenkin aina vähintään marginaalin suuruinen. Laina maksetaan takaisin yhdessä erässä 20.7.2021.

Tuottodebentuurin ehdot lyhyesti

  • Laina-aika 5 vuotta ja 3 kuukautta
  • Lainalle maksetaan kiinteä 1,50 %:n korko 20.7.2018 asti ja tämän jälkeen 12 kk Euribor + 1,00 % korko. Korko on kuitenkin aina vähintään marginaalin suuruinen.
  • Korko maksetaan vuosittain
  • Laina maksetaan takaisin 20.7.2021
  • Minimisijoitus 1 000 euroa
  • Merkintäaika on 20.4.2016 – 27.5.2016
  • Merkintäpaikkoina toimivat Nooa Säästöpankin konttorit
  • Ei kuluja
  • Tuottodebentuurille ei voida taata jälkimarkkinoita.

Nooa Säästöpankki liikkeeseenlaskijana

Sijoittaja ottaa riskin Nooa Säästöpankin maksukyvystä sijoittaessaan Tuottodebentuuriin.

Nooa Säästöpankki on toukokuussa 2003 perustettu, vähittäispankkitoimintaa harjoittava suomalainen Säästöpankki. Pankin toimialue on pääkaupunkiseutu sekä Järvenpää ja Kerava keskisellä Uudellamaalla. Nooa Säästöpankin luotonanto joulukuun 2015 lopussa oli yhteensä 543,0 M€ ja varainhankinta yhteensä 692,6 M€. Liiketulos oli 4,2 M€. Nooa Säästöpankki on vakavarainen pankki. Joulukuun 2015 lopussa pankin vakavaraisuussuhde oli 15,26 %.

nooa-saastopankki2

Nooa Säästöpankki kuuluu sekä toiminnallisesti että omistuksellisesti kiinteästi pankki-, vakuutus- ja muita finanssipalveluja tarjoavaan Säästöpankkiryhmään ja Säästöpankkien yhteenliittymään. Säästöpankkien yhteenliittymän keskusyhteisönä toimiva Säästöpankkiliitto osk valvoo muun muassa yhteenliittymään kuuluvien yritysten taloudellista asemaa ja sitä, että yhteenliittymään kuuluvat yritykset noudattavat keskusyhteisön sääntöjä sekä voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Miksi sijoittaa Tuottodebentuuriin?

Riskittömien rahamarkkina- ja valtionvelkakirjojen korko on tällä hetkellä lähellä nollaa ja jopa negatiivinen. Sijoittajille on tarjolla vähän riskittömiä tai hyvin matalariskisiä vaihtoehtoja. On epätodennäköistä, että korot lähtisivät voimakkaaseen nousuun lähivuosien aikana.

Tuottodebentuuri tarjoaa tämänhetkiseen korkoympäristöön kohtuullista korkotuottoa matalalla riskillä.

Tuottodebentuuria voit merkitä Nooa Säästöpankin konttoreissa Helsingissä (Erottaja ja Itäkeskus), Espoossa (Tapiola ja Sello), Vantaalla (Myyrmäki ja Tikkurila), Keravalla ja Järvenpäässä.

Tuottodebentuurin I/2016 Esitteeseen, joka koostuu Rekisteröintiasiakirjasta sekä Arvopaperiliitteestä ja Tiivistelmästä niissä viitattuine asiakirjoineen, voit tutustua Nooa Säästöpankin verkkosivuilla.

Voit jättää yhteydenottopyynnön lähimpään konttoriin tai varata ajan suoraan Tuottodebentuuri-neuvotteluun. Merkintäaika jatkuu 27.5.2016 saakka.

Kumppaniartikkeli Nooa Säästöpankki.

Sinua voisi kiinnostaa
Osakemarkkinoilla näkyvissä ensimmäisiä merkkejä suuren rotaation vaikutuksista
Korot ovat euroalueella aivan liian korkeat – EKP:n pitäisi nopeasti muuttaa politiikkaansa
Fed piti ohjauskoron ennallaan – ennakoi edelleen kolmea koronlaskua tälle vuodelle
Rahastotyökalu
Sijoittajan valinnat