Osallistu osakeantiin!

SIJOITTAJA -podcast: Osinkosijoittaminen ja kiinnostavimmat osinko-osakkeet

osinkosijoittaminen

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Tuoreessa jaksossa Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä esittelee osinkosijoittamista sijoitustyylinä sekä nostaa kiinnostavimpia osakepoimintoja Suomesta ja maailmalta.

Julkaistu: 22.03.2023 Kirjoittaja:

kuuntele osinko-osakkeet osinkosijoittaminen podcast SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcast jakso 22: Osinkosijoittaminen ja kiinnostavimmat osinko-osakkeet

Osinkosijoittaminen on suomalaisten rakastama ja suosituin sijoitustyyli. Muista tyyleistä, kuten arvo- tai kasvuosakkeisiin sijoittamisesta osinkostrategia eroaa perusfilosofialtaan. Osinkosijoittamisessa pyrkimyksenä ei ole niinkään löytää osakkeita, joiden kurssin odotetaan nousevan tulevaisuudessa, vaan sijoitusten onnistumista mitataan salkusta saatavan osinkovirran kautta.

Osinkosijoittamista sijoitustyylinä sekä kiinnostavimpia osinko-osakkeista Suomesta ja maailmalta esittelee Sijoittaja.fi:n Timo Heikkilä. Kuuntele uusin jakso!

Kirjoitimme taannoin myös artikkelin kevään 2023 parhaista osingonmaksajista. Katso lista osakkeista ja osinkojen irtoamispäivät!

KUUNTELE SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOT

Katso webinaari osinkosijoittamisesta

Järjestimme 2.3.2023 webinaarin osinkosijoittamisesta. Webinaaritallenteen avulla pääset tutustumaan osinkostrategiaan vielä syvemmin. Ota seurantaasi Sijoittaja.fi:n YouTube-kanava, niin saat aina ensimmäisenä tiedon uusista webinaaritallenteista ja SIJOITTAJA -podcastin jaksoista.Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy