Liigakatsaus – Helmikuun sijoituskisassa kovia tuottoja

Sijoittaja.fi järjestää kuukausittain sijoittajaliigan, joka kilpaillaan SijoittajaAppissa. Rakenna salkkusi, osallistu liigaan ja voita palkintoja! Helmikuu on loppumaisillaan ja on aika ottaa katsaus liigan kärkisijoihin.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Sijoittaja.fi järjestää kuukausittain sijoittajaliigan, joka kilpaillaan SijoittajaAppissa. Rakenna salkkusi, osallistu liigaan ja voita palkintoja! Helmikuu on loppumaisillaan ja on aika ottaa katsaus liigan kärkisijoihin.

SijoittajaAppin kuukausiliiga

Sijoittaja.fi:n mobiilisovellus SijoittajaApp tarjoaa mahdollisuuden harjoitella Helsingin pörssin osakkeisiin sijoittamista ilman riskiä oikean rahan menettämisestä. Sijoittaja saa salkkunsa rakentamiseen 10 000 € virtuaalirahaa. Salkulla sijoittaja voi ottaa osaa Sijoittaja.fi:n kuukausiliigaan. Parhaat palkitaan! Liigakatsaus kertoo aina kuun viimeisinä päivinä liigan kärkitilanteen.

Kuukausittain alkavissa Sijoittaja.fi:n kuukausiliigoissa sijoittajat kisaavat reaaliaikaisesti toisiaan vastaan. Tarkoituksena on päästä kuukauden lopussa mahdollisimman hyvään tuottoon. Kuka poimii salkkuunsa parhaat osakkeet?

liigakatsaus

Uusi liiga käynnistyy joka kuukausi ja kuukauden päätyttyä parhaiten menestyneet sijoittajat palkitaan Sijoittaja.fi:n jäsenyyksillä. Voit luoda myös omia liigojasi ja haastaa työyhteisösi tai kaveriporukkasi kilpailuun. Voit myös pelailla itsenäisesti osallistumatta liigoihin.

Helmikuun liigakatsaus

Kärkipaikalla komeilee muhkealla 22,2 prosentin tuotolla nimimerkki Mito. Toiselle sijalle kiilannut Milo ei hänkään ei kaukana, 19,09 prosentin tuotollaan. Podiumin kolmatta tilaa pitää tukevalla 11,14 prosentin tuotolla nimimerkki herrapeli.

Pääsy kärkikymmenikköön on irronnut 7,74 prosentin tuotolla.

Osallistu maaliskuun liigaan

Pääset osallistumaan maaliskuun liigaan lataamalla SijoittajaAppin. Rakenna salkkusi ja rekisteröidy liigaan viimeistään 28.2. klo 23:59 mennessä. Otamme katsauksen liigan kärkikamppailuun aina kuukauden viimeisinä päivinä.

Osaketyökalun avulla poimit salkkuusi voittavat osakkeet. Osaketyökalu pisteyttää osakkeet kuuden pääfaktorin perusteella. Faktorit ovat momentti, kokonaisriski, laatu, arvo, kasvu sekä osinko. Voit järjestää osakkeet oman strategiasi mukaisesti sopivimpaan järjestykseen tai valita kokonaispisteiltään parhaat osakkeet!

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
Sammolta ostotarjous Topdanmarkista
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat