Analyysissa Aiforian listautuminen

Aiforia suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Aiforia on harvinainen tekoälyohjelmiston kehittänyt biotech-sektorin yhtiö. Lue analyysi, kannattaako IPO:on osallistua.

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Aiforia suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. Aiforia on harvinainen tekoälyohjelmiston kehittänyt biotech-sektorin yhtiö. Lue analyysi, kannattaako IPO:on osallistua.

Artikkelin kuvalähde Aiforian sijoittajasivut.

Listautuminen

  • Aiforia suunnittelee listautumista Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle
  • Yhtiö pyrkii keräämään noin 27 miljoonan euron bruttovarat
  • Tarjotaan alustavasti enintään 5 393 657 yhtiön uutta osaketta merkittäväksi
  • Merkintäsitoumuksen tulee yleisöannissa koskea vähintään 100 ja enintään 19 960 osaketta..
  • Yleisöannissa osakkeita tarjotaan alustavasti 5,01‒6,51 euron hintaan osakkeelta.
  • Yleisöannin merkintäaika on 29.11. – 8.12.2021.
  • Yleisöanti voidaan keskeyttää aikaisintaan 7.12.2021 klo 16.

Tietyt Aktia Pankki Oyj:n omistamien tahojen hallinnoimat rahastot, Acme Investments SPF Sarl Aderno Oy, DAKAR Oy, Moomin Characters Oy Ltd, Verman Group Oy, Sto-Rahoitus Oy, Suotuuli Oy, Thomasset Oy, UB Omaisuudenhoito Oy tiettyjen asiakkaidensa lukuun, tietyt UB Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimat rahastot, tietyt Sp-Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimat rahastot, Joensuun Kauppa ja Kone Oy, Taloustieto Incrementum Oy, Markku Kaloniemi, Mikko Laakkonen ja Timo Soininen (”Ankkurisijoittajat”) ovat sitoutuneet merkitsemään Tarjottavia Osakkeita Listautumisannissa yhteensä 20,87 miljoonalla eurolla tietyin edellytyksin olettaen, että Yhtiön osakekannan arvostus ei ylitä merkintäsitoumuksissa määriteltyjä enimmäismääriä. Ankkurisijoittajat, joiden sitoumukset vastaavat yhteensä 13,5 miljoonaa euroa, ovat antaneet sitoumuksensa ehdolla, että Lopullinen Merkintähinta ei laskennallisesti ylitä 6,01 euroa.

Tietoa Aiforiasta

Aiforia tarjoaa patologeille ja tutkijoille prekliinisissä ja kliinisissä laboratorioissa tehokkaan syväoppivan tekoälyohjelmiston, jonka avulla kuvista voidaan tehdä löydöksiä, päätöksiä ja diagnooseja. Aiforian pilvipohjaisten tuotteiden ja palvelujen tavoitteena on parantaa lääketieteellisten kuvien analysoinnin tehokkuutta ja tarkkuutta monilla eri aloilla, onkologiasta neurotieteeseen. Yhtiön missiona on tarjota korkealaatuisia tekoälyratkaisuja kuvadiagnostiikkaan ja näin mahdollistaa potilaiden yksilöllinen ja parempi hoito

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Tilaa listautumiseen liittyvät artikkelit & listautumisanalyysit sähköpostiisi

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat