Osallistu osakeantiin!

Kryptovaluuttojen lainausmarkkina on uusi vauhdilla kasvava ilmiö

Bitcoin_coinmotion

Kryptovaluuttojen arvonnousu vuoden 2020 loppupuolella ja vuoden 2021 alussa on tuskin jäänyt keneltäkään sijoitusmaailmaa seuraavalta huomaamatta. Monet bitcoinin takana nousua tekevistä kryptovaluutoista ovat kuitenkin suurelle yleisölle täysin tuntemattomia. Lataa maksuton opas!

Julkaistu: 25.02.2021 Kirjoittaja:

Bitcoin Coinmotion kryptovaluutat megatrendit

Kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo ylitti biljoonan dollarin rajan

Kryptovaluuttojen joukosta löytyy useita erilaisia kryptovaluuttoja, joita voidaan luokitella eri kategorioihin käyttötarkoitusten perusteella. Käsittelin kolmea erilaista hyvin potentiaalista kryptovaluuttaa edellisessä artikkelissani. Tässä artikkelissa syvennyn ilmiöön, joka on nostanut monien kryptovaluuttojen arvoa viimeisen vuoden aikana nimittäin kryptovaluuttojen lainausmarkkinaan.

Kryptovaluuttojen kokonaismarkkina-arvo ylitti tuhat miljardia dollaria alkuvuodesta 2021. Koko markkinan arvo on siis jo varsin merkittävä, mutta monet talouden peruspalvelut liittyen kryptovaluuttoihin ovat vasta aivan alkutekijöissään. Yksi tällaisista on kryptovaluuttojen lainauspalvelu. Kryptovaluutat ovat hyvin likvidejä sijoituskohteita eli ne on helppo realisoida euroiksi milloin tahansa. Niillä ei kuitenkaan ole vakuusarvoa perinteisissä rahoituslaitoksissa. Jos suuntaat bitcoin-salkun kanssa lähimpään pankkiin ja yrität taata sillä asuntolainaa, niin yritykseksi jää.

Suomalainen Tesseract on yksi kryptolainauksen edelläkävijöistä

Kryptovaluuttojen lainamarkkina sai käytännössä alkunsa vuoden 2017 alussa, kun yksi toimija Yhdysvalloissa alkoi välittää lainoja ammattimaisesti. Samoihin aikoihin toimintansa aloitti myös suomalainen Tesseract. Tesseract on keskittynyt välittämään kryptovaluuttoihin liittyviä lainoja yritysten välillä, jotka käyttävät lainarahaa muun muassa vivutettuun kaupankäyntiin kryptovaluuttamarkkinoilla.

Suomalainen Coinmotion tekee yhteistyötä Tesseractin kanssa lainapalveluihin liittyen. Coinmotionin asiakkaat voivat lainata kryptovaluuttansa Tesseractin kautta eteenpäin ja ansaita näin korkoa. Kryptovaluuttoja ajatellaan sijoituskohteena, jotka tuottavat vain arvon noustessa, mutta lainamarkkinan kehittymisen ansiosta on nykyisin mahdollista tehdä jatkuvaa tuloa korkotuoton avulla.

Coinmotionin Pessi Peura haastatteli Tesseractin toimitusjohtajaa lainamarkkinan kehitykseen liittyen. Samassa yhteydessä aihetta kommentoi myös Taalerin Managing Director Jorma Alanne. Taaleri on ollut jo pitkään yksi Tesseractin suurimmista sijoittajista, joten Taalerillakin on vahva positio kryptovaluuttamarkkinassa.

Coinmotionin Sijoittajan opas syventyy kryptovaluuttoihin ja niihin sijoittamiseen

Suomalainen Coinmotion Oy on yksi bitcoin ja kryptovaluuttamaailman veteraaneista. Coinmotion on tarjonnut sijoituspalveluita jo vuodesta 2012 keskittyen suomalaisiin asiakkaisiin. Luotettavien sijoituspalveluiden lisäksi yritys tuottaa paljon asiantuntijasisältöä kryptovaluuttoihin liittyen.

Liity Coinmotioniin!

Lataa nyt maksuton johdanto kyprovaluuttoihin – opas!

Alta voit ladata Coinmotionin Sijoittajan oppaan, missä käydään läpi kryptovaluuttojen potentiaalin arviointia, tiedon hakua ja sijoittamiseen liittyviä riskejä. Lataa opas ja tutustu tarkemmin aiheeseen.

LATAA MAKSUTON OPAS
Pessi Peura, Coinmotion

Artikkelin on kirjoittanut Pessi Peura, Coinmotion

Artikkeli on tehty yhteistyössä Coinmotionin kanssa.Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy