northcrypto

Analyysissa Verkkokauppa.com – Helsingin pörssin parhaita koronaosakkeita?

Koronakriisi hyödyttää Verkkokauppaa. Fundamentit, näkymät ja tekninen analyysi tukevat osakkeen ostoa, joten aiomme ostaa osaketta Laatuosake-salkkuumme.

Julkaistu: 22.05.2020 Kirjoittaja:

analyysi osakkeet sijoitusideat Verkkokauppa.com

Yhtiön Q1 ylitti odotukset

Vuoden 2020 ensimmäisellä kvartaalilla Verkkokauppa.comin liikevaihto oli 125,3 M€ (ennuste 117,4 M€) ja vertailukelpoinen liiketulos 3,8 M€ (ennuste 2,2 M€). Liikevaihto kasvoi ensimmäisellä vuosineljänneksellä 8 %. Johdon mukaan tämänhetkinen koronavirustilanne on tuonut uuden murroksen vähittäiskauppaan, mikä tukee digitaalisten myyntikanavien kehitystä. Yhtiö on hyvässä asemassa tuleviin muutoksiin nähden. Tuotteiden erinomainen saatavuus, vahva bränditunnettuus, monipuoliset toimitusvaihtoehdot sekä pääkilpailijoita laajempi valikoima ovat yhtiön tärkeimpiä kilpailuetuja lähitulevaisuudessa.

Yhtiö piti ohjauksen ennallaan, mikä oli poikkeuksellista tuloskaudella valtaosan yrityksistä peruessa ohjauksen. Yhtiö odottaa liikevaihdon olevan 510–530 miljoonan euron välillä (504 miljoonaa euroa vuonna 2019) ja vertailukelpoisen liiketuloksen olevan 12–15 miljoonan euron välillä (11,3 miljoonaa euroa vuonna 2019) vuonna 2020. Yhtiön suoritus Q1:llä oli positiivinen.

Sijoittajan näkökulma

  • Verkkokauppa.comin osakkeen trendi on kääntynyt positiiviseksi
  • Yhtiön tulostrendi on kääntynyt
  • Yhtiö on pörssin selvimpiä hyötyjiä koronakriisin aiheuttamasta nopeasta murroksesta verkkokaupan eduksi
  • Laatupisteet ovat nousseet ja ostammekin osaketta Laatuosake-salkkuun analyysin julkaisun jälkeen

Lue koko artikkeli — kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSInorthcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy