Northcrypto

Trendaavat osakkeet koronanousussa

tuotto-odotus

Trendaavat osakkeet koronakriisissä. Seuraamme osakemarkkinoiden trendejä. Tarkastelemme viikko- ja kuukausitasolla parhaiten ja heikoiten tuottaneita osakkeita Suomesta ja maailmalta. Katso tuoreet TOP-listat.

Julkaistu: 11.05.2020 Kirjoittaja:

koronavirus osakesäästötili osakkeet sijoitusideat

Suuret teknologiayhtiöt johtaneet markkinanousua

S&P 500 -indeksin tärkeimmät yhtiöt Amazon, Apple, Google ja Microsoft ovat kaikki nousutrendissä. Nämä yhtiöt ovat ensisijaisesti S&P 500 -indeksin vahvan palautumisen takana.

Edellisviikolla yhtiöt julkistivat vahvat tuloksensa. Amazon otti takapakkia tulosjulkistuksen jälkeen, mutta on hieman korjannut. Muut osakkeet, ovat nousseet viime päivät jyrkemmässä kulmassa. Kaikki tärkeimmät teknologiayhtiöt ovat vuoden alusta tuottaneet S&P 500 -indeksiä paremmin.

Trendaavat osakkeet ja pahimmat laskijat Suomi, Eurooppa ja USA

Seuraamme koronakriisissä uusia TOP-osakelistoja Suomesta, Euroopasta ja USA:sta. Näiden listojen avulla sijoittaja saa käsityksen, mitkä osakkeet trendaavat eli tuottavat koronamarkkinassa ja mitkä ovat olleet pahimmat laskijat. Näitä osakkeita ovat muun muassa ”stay home” -taloudesta hyötyvät yhtiöt.

Positiivisessa trendissä ovat teknologiayhtiöt ja etenkin kyberturvallisuusyhtiöt sekä pilvipalveluyhtiöt. Euroopassa trendaavia yhtiöitä ovat ruuan verkkokauppaan ja valmisruokiin liittyviä yhtiöitä.

Negatiivisessä trendissä ovat koronakriisistä kärsiviä kiinteistösijoitusyhtiöitä, lento- ja matkailualan yhtiöitä sekä pankkeja.

Suosimme itse koronamarkkinassa trendaavia osakkeita, jotka ovat mukana megatrendissä ja hyötyvät ”stay home” -taloudesta. Pahimpien laskijoiden joukosta riskiä sietävä sijoittaja voi löytää markkinoiden inhokkiosakkeita, joiden kurssit on lyöty niin pohjalle, että kun tilanne paranee, tarjoavat ne hyviä tuottoja. Näiden osakkeiden suhteen kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä osa yhtiöistä voi jopa ajautua konkurssiin.

Listat ovat avoinna sijoittaja.fi:n maksaville jäsenille ja osakesäästötilipalvelun tilanneille.

Lue koko artikkeli —

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSISINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImageSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy