Valoe Oyj:n osakeanti 27.9.–11.10.2019 – Puhdasta sähköä auringosta

Valoe Oyj (”Valoe” tai ”Yhtiö”) tarjoaa merkittäväksi 111 111 111 uutta osaketta. Osakeannin tavoitteena on kerätä noin 10 miljoonan euron bruttovarat, josta noin 7 miljoonaa euroa käteisenä ja velkoja kuittaamalla merkittäisiin noin 3 miljoonan euron arvosta osakkeita.

Julkaistu: 04.10.2019 Kirjoittaja:

osakeanti suorat sijoituskohteet valoe

Kaupallinen yhteistyö Valoe Oyj:n kanssa.

Valoe on teknologiayhtiö, joka pyrkii vahvalla tuotekehityksellä tehokkaampaan aurinkoenergian hyödyntämiseen.

Yhtiö valmistaa Mikkelissä aurinkopaneeleita kehittämällään taustajohdinteknologialla ja valmistelee Vilnassa Liettuassa IBC-aurinkokennojen valmistuslinjaa.

Valoella ja sen edeltäjillä on yli 30 vuoden historia innovatiivisena ja osaavina kansainvälisinä teknologiayrityksinä. Yhtiö hallitsee materiaalitekniikan ja ymmärtää piin olemuksen puolijohteena. Muut Valoen osaamisalueet liittyvät lasertekniikan monipuoliseen käyttöön, automaatioon ja robotisointiin.

Valoe siirtyi uudelle kasvavalle aurinkosähkön teollisuudenalalle viisi vuotta sitten. Oppiminen ja tuotekehitys vei aikansa, mutta viiden vuoden tuotekehityksen jälkeen yhtiöllä on tuotteita aurinkosähkön kasvaville maailmanmarkkinoille.

Osakeanti toteutetaan Yhtiön käyttöpääomavajauksen kattamiseksi, Yhtiön strategisten investointien rahoittamiseksi ja Yhtiön pääomarakenteen vahvistamiseksi.

Tutustu osakeantiin!

Miksi sijoittaa Valoeen?

Aurinkosähkömarkkina kasvaa 20% vuosittain

Nasdaq Helsinki Oy:n päälistalla Valoe on ainoa ympäristötekniikkaan ja erityisesti aurinkosähköön keskittynyt yritys. Aurinkosähkömarkkinan koko on tänään 100 miljardia euroa vuodessa ja vuotuinen kasvu on 20 %. Valoe haluaa ottaa osansa tästä kasvusta.

Taustajohdinpaneeleille ennustetaan voimakasta kasvua

Valoen aurinkopaneelien taustajohdinteknologia on osoittautunut hyväksi valinnaksi. Tämän paneelityypin markkinaosuuden ennustetaan kasvavan rajusti lähivuosina. Kasvusta merkittävä osa muodostuu sellaisista uusista käyttökohteista, joihin perinteinen teknologia ei lainkaan taivu. Valoen tekniikka sen sijaan sopii epätavanomaisiin puhtaan sähkön sovellutuksiin.

Kasvava liikevaihto ja positiivinen kassavirta

Tähän saakka Valoen liikevaihto on ollut pientä. Jos saamme kennotehtaan suunnitellusti toimintaan, arvioimme liikevaihtomme moninkertaistuvan IBC-kennojen ja kaksipuolisten paneelien olemassa olevien toimitussopimusten ansiosta. Tällöin Valoe-konsernin kassavirta myös kääntyisi positiiviseksi vuonna 2020.

Sijoita Valoen antiin. Ole tukemassa puhtaan aurinkosähkön käytön lisääntymistä sekä suomalaisen teknologiaosaamisen vientiä maailmalle.

– Iikka Savisalo, Valoen toimitusjohtaja

“Suomi tarvitsee yhtiöitä, jotka tavoittelevat maailman kärkisijoja. Valoen tavoitteet ovat korkealla ja teknisen osaamisen tunnen jo Nokian ajoilta. Osakkeenomistajana seuraan yhtiön uusia suunnitelmia kiinnostuneena.”

– Jorma Ollila, Valoen osakkeenomistaja

Tutustu osakeantiin!

Tietoa Osakeannista

Merkintähinta: 0,09 EUR
Merkintäaika alkaa: 27.9.2019 klo 10.00
Minimimerkintämäärä: Osakeannissa 9 000 osaketta
Merkintäaika päättyy: 11.10.2019 klo 16.00

Tutustu osakeantiin!

Kaupallinen yhteistyö Valoe Oyj:n kanssa.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
TrialboxSijoita maailman parhaisiin teknologiayhtiöihin helposti TUTUSTU SALKKUIHIN

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy