Maailman TOP 10 osinkoyhtiöt – Osinkotuotto jopa 4,8 %!

Osinkosijoittaminen on historiassa tarjonnut markkinoita parempaa tuottoa ja loistavan tavan luoda passiivista tuloa. Tässä TOP 10 osinkoyhtiöt maailmalta!

Julkaistu: 15.09.2017 Kirjoittaja:

osakkeet osinkoyhtiöt sijoitusideat

Passiivista tuloa osinko-osakkeilla

Kirjoitimme pari viikkoa sitten, miten voit rakentaa passiivista tulovirtaa hyödyntäen osinkoa jakavia ETF-rahastoja. Passiivinen tulo on aidosti työstä riippumatonta tuloa. Se on rahaa, jota saat myös silloin, kun et aktiivisesti työskentele.

Osinkosijoittaminen on yksi parhaista keinoista kartuttaa passiivisia tulojasi. Vuodesta toiseen kasvavat osinkovirrat motivoivat jatkamaan kuukausisäästämistä, ja osinkoihin keskittyminen siirtää huomion epäolennaisista lyhyen aikavälin kurssiliikkeistä olennaiseen, eli yrityksen liiketoimintaan ja pitkän tähtäimen osingonmaksukykyyn. Trendiosakkeiden perässä juoksevat sijoittajat joutuvat usein pettymään ennen pitkää, kun yhtiöt eivät pysty vastaamaan kalliisiin osakkeisiin sisältyviin korkeisiin odotuksiin. Osinkosijoittaja ei sorru samaan, sillä osinkosijoittaja on samalla arvosijoittaja. Korkea osinkotuotto kertoo yleensä kestävästä liiketoiminnasta ja matalasta arvostustasosta.

Passiivista tuloa ja parempaa tuottoa osinkostategialla

Tasaisen osingonmaksun tarjoaman passiivisen tulon lisäksi osinkostrategia tarjoaa houkuttelevia tuottomahdollisuuksia. Alla olevasta kuvaajasta nähdään, miten osinkostrategia on noin 30 vuoden tarkasteluperiodilla tuottanut selvästi markkinaindeksiä paremmin ja vieläpä hieman alhaisemmalla riskillä. Osinkostrategia on voittanut samalla aikajänteellä myös suositun arvosijoitusstrategian!

Passiivista tuloa osinkostrategialla. Osinkostrategia on historiallisesti voittanut markkinaindeksin selvällä erolla.

Osinko-osakkeet Osakevalintatyökalusta

Osakevalintatyökalussa ovat kaikki suurimmat eurooppalaiset (STOXX 600 -indeksi) ja amerikkalaiset osakkeet (S&P 500 -indeksi).

Osinkoyhtiön kriteerit täyttäviä yhtiöitä on yhteensä 178 kappaletta. Saat ne esille seuraavasti:

  • Valitse osaketyyppi ”kansainväliset”
  • Klikkaa Sijoitusideoita ja Osinkokoneet. Saat valmiin listan TOP 10 osinkoyhtiöistä.
  • Tai klikkaa Hae / Lisää hakuvaihtoehtoja ja valitse sijoitustyyliksi ”Osinko”
  • Voit myös kirjoittaa hakusanaksi ”osinko”, niin työkalu hakee kaikki osinkoyhtiöt

TOP 10 osinkoyhtiöt maailmalta

TOP 10 osinkoyhtiöt maailmalta ovat parhaimmat kokonaispisteet saaneet osinkoyhtiöt. Osakkeet löytää helposti klikkaamalla työkalussa ”Sijoitusideoita” ja ”Osinkoyhtiöt” -laatikkoa. Parhaimmat kokonaispisteet saavat QinetiQ Group ja Allianz. Vahvin kurssikehitys löytyy Meggittiltä ja Gapilta. Matalin kurssiriski on Pfizerillä ja QinetiQ Groupilla.

TOP 10 osinkoyhtiöiden arvostusluvut ja kommentit

jasensisalto_kirjauduSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy