TripleWin tähtää miljardien markkinoille NOOA-pilvipalvelullaan

TripleWin Oy:n kehittämä muutosjohtamisen digitaalinen pilvipalvelu NOOA on saavuttanut vahvan startin USA:n markkinoilla, jonka kooksi on arvioitu 500 miljardia dollaria. Kasvua kiihdytetään nyt joukkorahoituksella.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

TripleWin Oy:n kehittämä muutosjohtamisen digitaalinen pilvipalvelu NOOA on saavuttanut vahvan startin USA:n markkinoilla, jonka kooksi on arvioitu 500 miljardia dollaria. Kasvua kiihdytetään nyt joukkorahoituksella.

NOOAn taustalla on vankka muutosjohtamisen osaaminen

TripleWin Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt ainutlaatuisen pilvipalvelu NOOAn muutoksen johtamiseen ja toimeenpanoon. TripleWin Oy on vuodesta 2009 asti toiminut liikkeenjohdon konsultointiyrityksenä, joka auttaa asiakkaitaan asiakaskokemusstrategian kehittämisessä, uudistusten toimeenpanossa sekä tulosten mittaamisessa. NOOAn kehittämisen taustalla olevalla tiimillä on yhteensä yli sadan vuoden työkokemus muutosten johtamisesta ja yrityskulttuurin kehittämisestä Suomessa ja ulkomailla.

Kokemukset konsultoinnista toimivat kehitetyn SaaS-palvelun pohjana. NOOA sai alkunsa, kun kokeneet muutoksen johtamiseen erikoistuneet coachit Tom Grönstrand ja Pekka Juujärvi huomasivat, kuinka muutoksen läpivienti organisaatioissa hidastui ja samalla muuttui yhä hankalammaksi. Perinteiset menetelmät eivät enää toimineet samalla tavalla, kun digitaalinen murros kohtasi yritykset. Piti löytää uusia työkaluja. NOOA luotiin nopeuttamaan ja parantamaan tuloksia sekä saamaan muutos läpinäkyväksi ja mitattavaksi.

TripleWin Oy toimii Pohjoismaiden edustajana kansainvälisessä TripleWin verkostossa. Pohjoismaiden lisäksi TripleWin verkostolla on toimintaa USA:ssa, Australiassa, Hollannissa ja Sveitsissä.  NOOA on täysin suomalaisen TripleWin Oy:n omistama ja sille on tällä hetkellä jätettynä myös kansainvälinen patenttihakemus PCT/FI2016/050555 menetelmälle, jolla datan perusteella mitataan muutoksen onnistumista.

NOOAn kansainvälinen kasvu startannut lupaavasti Chicagosta

Valmis NOOA pilvipalvelu lanseerattiin elokuussa 2016 ja asiakkaita on Suomessa tällä hetkellä viisi. NOOAn markkina on kuitenkin globaali ja ongelmat, joihin NOOA tarjoaa ratkaisun, ovat globaaleja, joten kasvua päätettiin hakea heti alusta alkaen kansainvälisesti aloittaen USA:sta.

TripleWin ja NOOA valittiin syksyllä 2016 LandInChicago US Market -ohjelmaan, jonka tarkoitus on tukea ja auttaa suomalaisia maailmanlaajuiseen levitykseen sopivia innovaatioita USA:n markkinoille. Kahden Chicagossa vietetyn viikon aikana yritys onnistui hankkimaan ensimmäiset maksavat asiakkaansa.

USA:ssa asiakkaat ovat suuria enterprise-asiakkaita kuten vakuutusalan jättiläinen AON ja kansainvälinen konsultointiyritys  CGN Global.  Molempien näiden asiakkaiden kanssa on yhteistyösopimus olemassa. AON on näistä pisimmällä ja laskutus alkaa tammikuussa 2017. CGN:n osalta laskutus käynnistyy, kun projekti on tarkentunut, arviolta noin kahden kuukauden sisällä.  Huomioitavaa on, että CGN sopimus on partner -sopimus, joka tuottaa useita kokoluokaltaan merkittäviä yksittäisiä asiakkaita. Näiden asiakkaiden yhteenlaskettu elinkaariarvo on yli seitsemän miljoonaa euroa.

USA tulee jatkossakin olemaan markkina-alueena keskeisin. Ulkopuoliset arvioijat ovat laskeneet NOOAn markkinan kooksi USA:ssa 500 miljardia dollaria. Seuraavat mielenkiintoiset markkina-alueet NOOAlle löytyvät Aasian markkinoilta esimerkkinä Singapore.

Tällä hetkellä (12/2016) NOOAn Monthly Recurring Revenue (MRR) on 11.000€. NOOAn hinnoittelu perustuu palvelumaksuun ja käyttäjätiimien määrään. Hinnoittelumalli skaalautuu sen mukaan kuinka monta  NOOAa käyttää.

Joukkorahoituksella vauhtia kasvuun USA:n markkinoilla

NOOAlle on käynnissä 300.000 € osakeanti joukkorahoituksella. Kyseessä on kaikille suunnattu mahdollisuus olla mukana tekemässä yhteiskunnallista historiaa muutoksen johtamisen alueella ja minimisijoitus kierroksella on 120€. Kerätyt varat käytetään NOOAn lanseeraamiseen USA:n markkinoille, paikallisen tukitiimin vahvistamiseen sekä menetelmäpatentin viimeistelyyn.

Osakeanti jatkuu 31.1.2017 asti. Tutustu osakeantiin ja sijoita!

Joukkorahoitukseen osallistuminen kannattaa

TripleWinin NOOA on ainutlaatuinen innovaatio muutoksen läpivientiin digitaalisessa maailmassa. Sijoittamalla NOOAan sijoitat innovatiiviseen suomalaiseen SaaS-palveluun, joka tulee muuttamaan konsultointia liiketoimintana. Kokosimme tähän kolme syytä, miksi joukkorahoitukseen kannattaa nyt osallistua:

  1. Ulkopuolisten arvioiden mukaan NOOAn kasvupotentiaali on jo pelkästään USA:ssa poikkeuksellisen suuri. Arvioiden mukaan viiden vuoden sisällä NOOA tulee ylittämään 100:n miljoonan dollarin rajan liikevaihdolla mitattuna.
  2. NOOA on Suomen 2016 Quality Innovation Award voittaja sarjassa mikro- ja startupyritykset ja vahva ehdokas myös kansainvälisen Quality Innovation Award kisan voittajaksi. Tämä kertoo siitä, että NOOA on keksintönä herättänyt arvovaltaisen asiantuntijaraadin mielenkiinnon ja läpäissyt hyvin tarkan laadunarviointi kriteeristön.
  3. NOOA on tällä hetkellä Pre -seed vaiheessa. Tyypillisesti kierrosten välillä SaaS-palveluiden valuaatio on kaksinkertaistunut ja sijoitus on mahdollista realisoida seuraavalla kierroksella.

Lisäksi kutsumme kaikki omistajat kahdesti vuodessa omistajailtaan, jossa pääset verkostoitumaan muiden sidosryhmiin kuuluvien kanssa, kuulemaan NOOAn kehityksestä ja vaikuttamaan tulevaisuuden kehityssuuntiin, sekä saat uusimman tiedon siitä, miten NOOA on edistynyt Suomessa ja Amerikassa.

Tule siis mukaan seuraamaan aitiopaikalta suomalaisen innovaation maailmanvalloitusta!

Kumppaniartikkeli

Sinua voisi kiinnostaa
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?
Yrityslainoihin sijoittaminen
Vertaislainojen verotus? Näin sanoo verottaja
Omalla Maalla LKV
Sijoittajan valinnat