TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista

Analysoimme Suomen parhaat kotimaisiin osakkeisiin sijoittavat rahastot. Tässä TOP 10 -osakkeet näistä rahastoista.

Tuomas Luukkonen
Tuomas Luukkonen

Analysoimme Suomen parhaat kotimaisiin osakkeisiin sijoittavat rahastot. Tässä TOP 10 -osakkeet näistä rahastoista.

Valitsimme ensin parhaat rahastot

Selvitimme parhaat suomalaisiin osakkeisiin sijoittavat osakerahastot. Vertailussa on 23 suomalaisiin osakkeisiin sijoittavaa osakerahastoa, joilta löytyy vähintään viiden vuoden tuottohistoria. Näistä rahastoista valitsimme TOP 10 -osakkeet. 

Vertailumme perusteella parhaat rahastot ovat: Evli Suomi Pienyhtiöt B, eQ Suomi 1 K, Nordnet Suomi Indeksi, Säästöpankki Pienyhtiöt ja S-Pankki Fenno Osake A. Kärkirahastoista Nordnetin rahasto on indeksirahasto, mutta muut rahastot ovat aktiivisesti hoidettuja rahastoja. Evlin ja Säästöpankin rahastot keskittyvät pääosin pienyhtiöihin sijoitustoiminnassaan.

Katsso tästä Suomen parhaat rahastot!

TOP 10 -osakkeet Suomen parhaista rahastoista (jäsenille)

Millaisilla osakepoiminnoilla huippurahastot ovat päässeet vertailun kärkisijoille? Tutkimme parhaiden rahastojen omistukset, ja katsoimme, mitkä osakkeet ovat suurimmassa painossa rahastoissa. Kävimme läpi viiden parhaimman rahaston salkun sisällön, ja asetimme ne järjestykseen osakkeen suosion mukaan.

Jäsenosiossa TOP-10 -osakkeet parhaista rahastoista.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Löydä parhaat rahastot helposti Rahastotyökalun avulla

Löydä tuottavimmat ja omaan sijoitustyyliin sopivimmat rahastot vaivattomasti. Rahastotyökalusta löydät yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Rahastotyökalun avulla voit helposti vertailla esimerkiksi rahaston tuottoja, kuluja ja kokoa. Sijoittaja.fi-jäsenet saavat käyttöönsä Sijoittaja360-palvelun, johon kuuluu myös Rahastotyökalu.

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
Sammolta ostotarjous Topdanmarkista
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat