TOP 10 -osakkeet, jotka löytyvät parhaiden salkunhoitajien salkuista

Analysoimme Suomen parhaat kotimaisiin osakkeisiin sijoittavat rahastot. Tässä TOP 10 -osakkeet näistä rahastoista.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Analysoimme Suomen parhaat kotimaisiin osakkeisiin sijoittavat rahastot. Tässä TOP 10 -osakkeet näistä rahastoista.

Valitsimme ensin parhaat rahastot

Selvitimme parhaat suomalaisiin osakkeisiin sijoittavat osakerahastot. Vertailussa on 23 suomalaisiin osakkeisiin sijoittavaa osakerahastoa, joilta löytyy vähintään viiden vuoden tuottohistoria. Näistä rahastoista valitsimme TOP 10 -osakkeet. 

Vertailumme perusteella parhaat rahastot ovat: Evli Suomi Pienyhtiöt B, eQ Suomi 1 K, Nordnet Suomi Indeksi, Säästöpankki Pienyhtiöt ja S-Pankki Fenno Osake A. Kärkirahastoista Nordnetin rahasto on indeksirahasto, mutta muut rahastot ovat aktiivisesti hoidettuja rahastoja. Evlin ja Säästöpankin rahastot keskittyvät pääosin pienyhtiöihin sijoitustoiminnassaan.

Katsso tästä Suomen parhaat rahastot!

TOP 10 -osakkeet Suomen parhaista rahastoista (jäsenille)

Millaisilla osakepoiminnoilla huippurahastot ovat päässeet vertailun kärkisijoille? Tutkimme parhaiden rahastojen omistukset, ja katsoimme, mitkä osakkeet ovat suurimmassa painossa rahastoissa. Kävimme läpi viiden parhaimman rahaston salkun sisällön, ja asetimme ne järjestykseen osakkeen suosion mukaan.

Jäsenosiossa TOP-10 -osakkeet parhaista rahastoista.

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Löydä parhaat rahastot helposti Rahastotyökalun avulla

Löydä tuottavimmat ja omaan sijoitustyyliin sopivimmat rahastot vaivattomasti. Rahastotyökalusta löydät yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Rahastotyökalun avulla voit helposti vertailla esimerkiksi rahaston tuottoja, kuluja ja kokoa. Sijoittaja.fi-jäsenet saavat käyttöönsä Sijoittaja360-palvelun, johon kuuluu myös Rahastotyökalu.

Sinua voisi kiinnostaa
Analyytikot odottavat Euroopan datakeskusten määrän kasvavan hurjasti
Konecranes osake: Konecranesin todella vahva tulos ylitti korkeat odotukset
Neste osake: Ennätysheikko tulos sai positiivisen vastaanoton
Sijoittajan valinnat