Mielenkiintoinen sijoituskohde: mfore tarjoaa joukkorahoitusannillaan vakaan sijoitusmahdollisuuden

Yhdistämällä mobiiliteknologiaa terveyspalveluissa tarjottaviin ratkaisuihin on mfore nousemassa maailmanluokan toimijaksi omalla sektorillaan.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Yhdistämällä mobiiliteknologiaa terveyspalveluissa tarjottaviin ratkaisuihin on mfore nousemassa maailmanluokan toimijaksi omalla sektorillaan.

Yritys on kehittänyt terveyspalvelujen tuottajille tarkoitetun interaktiivisen ratkaisun, jonka avulla nämä voivat aikaisempaa merkittävästi paremmin pitää yhteyttä potilaisiinsa tapahtumien ja toimenpiteiden välillä. Ratkaisu parantaa potilaiden hoitoon sitouttamista potilasviestinnän keinoin. Ex-nokialainen, mforen toimitusjohtaja Rajive Acharya on kerännyt ympärilleen osaavan, kansainvälisen tiimin telecom-ammattilaisia. Tutustu tiimin tarkemmin täällä.

Koko terveydenhuoltoalalle soveltuvan palvelun avulla pyritään yksinkertaistamaan terveydenhuollon tämänhetkisiä menetelmiä ja tekemään tehokkaita, helppokäyttöisiä ratkaisuja, jotka säästävät terveyspalvelun tuottajan aikaa ja kustannuksia. Luonnollisesti tavoitteena on myös paremmat  hoitotulokset.

mfore hakee nyt joukkorahoituksella tukea kasvuun, joka varmistaa mahdollisuudet kehittää ja markkinoida tuotteita uusille markkinoille. Minimisijoitus kierroksella on 250 euroa.  Tutustu ja sijoita!

mfore soveltuu erityisen hyvin kehittyvien maiden markkinoille, jossa volyymit voivat helpostikin nousta suuriksi

Parhaillaan mforen ratkaisuja käytetään ja pilotoidaan laajasti Intiassa. Tavoitteena on laajentaa lähikuukausina Iso-Britanniassa sekä pilottikumppanista neuvotellaan myös Suomessa. Asiakasryhmän muodostavat niin julkiset kuin yksityiset terveydenhuoltoalan toimijat.

Iso-Britannian terveydenhuollon markkinoiden koko on yli 200 miljardia euroa, Intian noin 180 miljardia ja Suomen yli 20 miljardia. Merkittävää on myös keskimäärin potilaaseen käytetty vuosittainen summa maittain. Summa on Iso-Britanniassa noin 3240 euroa, Suomessa 4360 euroa ja Intiassa vain noin 55 euroa potilasta kohden.

Kärkituotteena on potilaiden sitouttamispalvelu. Yhtiön myyntiennusteisiin vaikuttavat vahvasti hankinnan suorittavan tahon koko sekä potilaskäyntien ja tarvittavan viestinnän määrä. Potilasmäärät voivat vaihdella suuresti ja sillä on suora vaikutus katteeseen.

mfore on valittu mukaan Maailmanpankin kehityshankkeeseen Intiassa

Hankkeen tavoitteena on parantaa potilaiden hoitoon sitouttamista potilasviestinnän avulla kehittyvillä markkinoilla. Hankkeeseen kuuluu myös rahoitus.

Tietoa Maailmanpankin rahoittamasta pilottihankkeesta (englanniksi).

mfore hakee nyt rahoitusta kehitykseen ja kasvuun

mforen joukkorahoituskierroksen yläraja on 455 000 euroa, joka varmistaa mahdollisuudet kehittää ja markkinoida mTerveys-tuotetta uusille markkinoille. Minimisijoitus mforen kierroksella on 250 euroa. Sijoitukselle projisoidaan 3-5 vuoden kuluttua 6-10% suuruista vuosituotto-odotusta. Tutustu ja sijoita!

Joukkorahoituskampanjan tulos kanavoidaan yhtiöön seuraavasti: toiminta 35 %, liiketoimintaedellytysten parantaminen 40 % ja tuotekehitys 35 %.

Kumppaniartikkeli

Sinua voisi kiinnostaa
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?
Yrityslainoihin sijoittaminen
Vertaislainojen verotus? Näin sanoo verottaja
Omalla Maalla LKV
Sijoittajan valinnat