Tunnettu sijoittaja kysyi tekoälyltä, kuinka voisi rikastua. Tekoälyltä tyhjentävä vastaus.

Tekoäly antaa viiden kohdan vastauksen kysymykseen, kuinka voisin rikastua. Vastaus on ytimekäs, mutta sisältää kaiken oleellisen. Loppukaneetti antaa myös ajattelemisen aihetta.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Tekoäly antaa viiden kohdan vastauksen kysymykseen, kuinka voisin rikastua. Vastaus on ytimekäs, mutta sisältää kaiken oleellisen. Loppukaneetti antaa myös ajattelemisen aihetta.

ChatGPT on suureen suosioon noussut tekoäly

ChatGPT on tekoälyyn pohjautuva keskusteluohjelma, joka pystyy tuottamaan sekunneissa vastauksia mitä moninaisimpiin käyttäjän kysymyksiin. Se pystyy esimerkiksi tuottamaan pyynnöstä laulun sanoja, kirjoittamaan tietokonekoodia tai selittämään yksinkertaistettuna monimutkaisia käsitteitä, kuten vaikka ydinfysiikkaa. ChatGPT:n kehityksen takana on yhdysvaltalainen yritys OpenAI, johon teknologiajätti Microsoft on sijoittanut miljardeja.

Tunnettu sijoittaja Kimmo Matikainen kysyi tekoälyltä, kuinka voisi rikastua. ChatGPT antoi kysymykseen tyhjentävän vastauksen.

Tekoälyn viiden kohdan vastaus kysymykseen: kuinka voisin rikastua?

Rikastumisen tulisi olla pitkäjänteinen prosessi, joka perustuu ahkeruuteen, säästäväisyyteen ja älykkäisiin taloudellisiin päätöksiin. Vaikka ei ole olemassa taikakeinoa varallisuuden saavuttamiseen, tässä on muutamia periaatteita, jotka voivat auttaa sinua rakentamaan vaurautta ajan mittaan:

1. Koulutus ja ammatillinen kehittyminen: Investoi omaan osaamiseesi ja koulutukseesi. Hanki tarvittavat taidot ja tiedot menestyäksesi haluamallasi alalla.

2. Taloudellinen suunnittelu ja budjetointi: Laadi realistinen budjetti, joka ottaa huomioon tulosi ja menosi. Säästäminen on avainasemassa, joten pyri välttämään turhaa tuhlaamista ja sijoita säännöllisesti.

3. Sijoittaminen: Tutki sijoittamisen perusteita ja harkitse pitkäaikaisia sijoituksia, kuten osakkeita, kiinteistöjä tai indeksirahastoja. Ole tietoinen riskeistä ja hanki tarvittaessa ammattimaista neuvontaa.

4. Yrittäjyys: Jos sinulla on luovuutta ja yrittäjähenkeä, harkitse oman yrityksen perustamista. Tämä voi tarjota mahdollisuuden ansaita enemmän ja luoda omaa vaurautta.

5. Monipuolista tuloja: Pyri hankkimaan erilaisia tuloja ja hajauttamaan riskiä. Tämä voi sisältää palkkatyön ohella esimerkiksi sivutoimisen liiketoiminnan tai sijoitustoiminnan.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että vaurastuminen ei ole tärkein tavoite elämässä. On tärkeää löytää tasapaino taloudellisen menestyksen ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin välillä.

Tekoälyyn sijoittava salkku eTorossa

eToro on tehnyt tekoälyyn sijoittavan AI-Revolution* Smart Porfolion tämän vuoden alusta. Salkku on tuottanut erinomaisesti ja nousua on kertynyt on 32 prosenttia. Salkku on tosin uusi, mutta tietosivuilta näkee miten salkku olisi potentiaalisesti eri tuottanut vuodesta 2018 alkaen. Salkun pystyy kopioimaan 500 dollarilla, jolloin salkussa tehnyt muutokset tapahtuvat automaattisesti myös salkussasi.

Kopioi AI-Revolution salkku eTorosta* eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa  hinnanerosopimuksilla.Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia  sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski  velkavivun käytöstä johtuen. 74 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa  käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun  on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko  sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Copy Trading  ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on  vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Sinua voisi kiinnostaa
Tekoälyuutiset: Uusi askel ihmismäisempiin tekoälymalleihin
Helsingin pörssi on vihdoin kääntynyt – hakannut tuotossa jopa teknologiaosakkeet
Ovaro on todella aktiivinen – näkee pohjan olevan takana
WIMAO
Sijoittajan valinnat