New call-to-action

SIJOITTAJA -podcast: Esittelyssä uudistettu SijoittajaApp

SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcastissa kuulet sijoitusmaailman tärkeimmistä käänteistä ja tuottavimmista sijoitustyyleistä. Tässä jaksossa perataan uudistettu SijoittajaApp. Asiantuntijoina Investedin Jani Järvinen ja Antti Lähtevänoja.

Julkaistu: 10.11.2022 Kirjoittaja:

podcast SIJOITTAJA -podcast

SIJOITTAJA -podcast jakso 19: Esittelyssä uudistettu SijoittajaApp

Tuore SIJOITTAJA -podcast on täällä taas! Uusimmassa jaksossa otetaan katsaus vastikään lanseerattuun SijoittajaAppiin. Investedin ja Sijoittaja.fi:n yhteistyössä toteuttama SijoittajaApp on täysin uudistunut ja tuo taskuusi virtuaalisen sijoitussalkun, sijoittajan tietopankin sekä paljon muuta! Jakson asiantuntijoina Investedin Jani Järvinen ja Antti Lähtevänoja.

Lue sijoitussisällöt, kokoa virtuaalisalkkusi, voita muut!

Todellisen muodonmuutoksen kokenut SijoittajaApp on nyt kaikkien ladattavissa Google Play -kaupasta sekä Apple Storesta. Mikäli laitteessasi on vanha SijoittajaApp, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon ja uudet ominaisuudet ovat käytössäsi.

Uudessa sovelluksessa saat käyttöösi 10 000 € fiktiivistä pelirahaa virtuaalisen sijoitussalkkusi luomiseen. Voit seurata salkkusi kehitystä itsenäisesti, kisata ystäviäsi vastaan omissa sijoitusliigoissasi tai liittyä Sijoittaja.fi:n yleisiin liigoihin. Tutustut helposti Helsingin pörssin osakkeisiin infokorttien perusteella. Luet ja kuuntelet sijoitusaiheiset analyysit ja artikkelit kätevästi, olitpa sitten missä vain. Tutoriaaleja suorittamalla opit osakesijoittamisen aina perusteista treidaamiseen ja kerrytät pisteitäsi sovelluksessa.

Uusin SIJOITTAJA -podcast on nyt kuunneltavissa!

LISÄTIETOJA JAKSOON LIITTYEN

KUUNTELE SIJOITTAJA -PODCASTIN AIKAISEMMAT JAKSOTSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy