Uusi SijoittajaApp – Lue sijoitussisällöt, kokoa virtuaalisalkku ja voita muut!

Täysin uudistettu SijoittajaApp on ladattavissa! Uudesta sovelluksestamme luet artikkelit, kokoat virtuaalisalkun, osallistut sijoitusliigaan ja voitat palkintoja.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Täysin uudistettu SijoittajaApp on ladattavissa! Uudesta sovelluksestamme luet artikkelit, kokoat virtuaalisalkun, osallistut sijoitusliigaan ja voitat palkintoja.

Todellisen muodonmuutoksen kokenut SijoittajaApp on nyt kaikkien ladattavissa Google Play -kaupasta sekä Apple Storesta. Mikäli laitteessasi on vanha SijoittajaApp, päivitä sovelluksesi uusimpaan versioon ja saat täysin uudet ominaisuudet käyttöösi.

  • Lataa uusittu SijoittajaApp, saat 10 000 € virtuaalirahaa sijoitettavaksi.
  • Tutustu osakesijoittamiseen ja tutki pörssiyhtiöiden tärkeimpiä tunnuslukuja.
  • Kokeilu turvallisesti uusia strategioita ja kokoa salkkusi.
  • Osallistu kuukausittaisiin liigoihin ja voita mahtavia palkintoja.
  • Lue tai kuuntele Sijoittaja.fi:n artikkelisisällöt.

Lataa SijoittajaAppi New call-to-action

Sovellus on ilmainen. Osa artikkelisisällöstä edellyttää maksullisen Sijoittaja.fi-jäsenyyden.

Saat 10 000€ virtuaalirahaa sijoitettavaksi

Uudistettu sovelluksemme yhdistää taskuusi Sijoittaja.fi:n ajankohtaiset sijoitusartikkelit sekä virtuaalisen sijoitussalkkusi. Saat jokaista salkkuasi kohden 10 000 euroa sijoitettavaksi. Ja mikä parasta, teet sen ilman riskiä!

SijoittajaAppissa voit rakentaa itsellesi salkun virtuaalirahalla, saat 10 000 euroa sijoitettavaksi. Virtuaalirahan turvin voit harjoitella osakesijoittamisen perusteita, kokeilla riskittä uudenlaisia strategioita, osallistua käyttäjien väliseen sijoitusliigaan ja voittaa palkintoja!

Tutustu yrityksiin

SijoittajaApp tarjoaa helpon tavan tutustua Helsingin pörssiin. SijoittajaApp sisältää kaikki suomalaiset pörssiyhtiöt ja niiden reaaliaikaiset tunnusluvut. Sovelluksesta löydät myös sijoitustaitojasi kartuttavat tutoriaalit, joita suorittamalla tasosi sovelluksessa nousee.

Tutustu Helsingin pörssiin

SijoittajaAppissa tutkit markkinaa, etsit sijoituskohteita ja löydät uusia strategioita. Sovellut tuo taskuusi kaikki Helsingin pörssin osakkeet reaaliaikaisilla kursseilla ja tärkeimmillä tunnusluvuilla.

Kokeile uusia strategioita

SijoittajaApp sisältää kaikki kotimaisest pörssiyhtiöt ja sen avulla voit helposti ja turvallisesti kokeilla villeimpiäkin strategioita. Ja mikä parasta, teet sijoitukset ilman riksiä oikean rahan menettämisestä!

Kuukausiliigat – voita itsesi ja muut!

Kuukausittain alkavat Sijoittaja.fi:n kuukausiliigat tarjoavat mahdollisuuden kilpailla reaaliajassa muita sijoittajia vastaan. Kuka poimii salkkuunsa parhaat osakkeet? Uusi liiga käynnistyy joka kuukausi ja kuukauden päätyttyä parhaat palkitaan! Voit luoda myös omia liigojasi ja haastaa työyhteisösi tai kaveriporukkasi kilpailuun. Voit myös pelailla itsenäisesti osallistumatta liigoihin.

Kun lataat sovelluksen nyt, ehdit vielä mukaan pian alkavaa marraskuun liigaan! Ja muista, uusi liiga käynnistyy joka kuukausi.

Lataa SijoittajaAppi New call-to-action

Lue ja kuuntele Sijoittaja.fi:n sisällöt helposti

Voit hakea artikkeleita aihealueittain tai hakusanalla. Saat suosikkiartikkelisi tallennettua omaan kirjastoosi ja sinun on helppo palata niihin aina uudelleen. Sovellus tarjoaa aina ajankohtaisimmat sijoitusaiheiset artikkelit, analyysit ja markkinanäkymät.

Kuuntele artikkeleita ja poimi uusia ideoita oman sijoitustoimintasi kehittämiseksi. Sijoittaja.fi:n uudella kuunteluominaisuudella nautit monipuolisista artikkelisisällöistämme, olitpa sitten missä vain!

Lataa SijoittajaAppi New call-to-action

Pääset kirjautumaan uudistuneeseen SijoittajaAppiin samoilla tunnuksilla kuin Sijoittaja.fi-palveluun.

Northcrypto
Sinua voisi kiinnostaa
Miksi ROE on huono laadun mittari?
Laaja markkinakatsaus: riski-indikaattorit ja muut sijoittajan tärkeimmät indikaattorit
Elisa osake: analyysissa tuorein tulos
Sijoittajan valinnat