Kisaa Sijoittaja.fi:n tiimiä vastaan Sijoittajamestari 2015 –kilpailussa!

sijoittajamestari

Sijoittajamestari on Nordic Growth Marketin (NGM) järjestämä sijoituskilpailu. Niin kokeneet kuin aloittelevatkin sijoittajat pääsevät haastamaan itsensä ja kokeilemaan sijoitustaitojaan hyödykkeiden, indeksien, osakkeiden ja korkojen kaupankäynnissä. Kilpailussa voit itsesi lisäksi pyrkiä voittamaan muut osallistujat ja tavoitella sijoittajamestari 2015 -titteliä!

pörssinoteeratut sijoitustuotteet Sijoittajamestari

Sijoittajamestarikilpailu käynnistyy lokakuun viides päivä klo 10 ja jatkuu aina 23. lokakuuta 2015 asti ja kauppaa käydään arkipäivisin pörssin aukioloaikoina klo 10.00-18.25. Kaupankäynti onnistuu NGM-pörssin NDX-markkinapaikalla pörssinoteeratuilla sijoitustuotteilla, joita ovat Bull & Bear-sertifikaatit, Mini Futuurit, Warrantit, Turbowarrantit ja Mini Future BEST/Unlimited Turbo. Kilpailun edetessä käyt kauppaa todellisilla kursseilla, mutta käytät ostoissasi fiktiivistä rahaa. Saat kilpailun alkaessa käyttöösi 10 000 fiktiivistä euroa, joilla voit käydä kauppaa niin paljon kuin ikinä haluat. Tavoitteena on kasvattaa tilisi arvo mahdollisimman suureksi.

Kilpailu tarjoaa haastetta aloittelijasta konkareille

Voit osallistua kilpailuun, vaikka olisitkin ottamassa ensiaskeleitasi sijoittajana. Nyt voit turvallisesti harjoitella pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden käyttöä ja samalla oppia itsestäsi sijoittajana. Koska kilpailu on suunnattu kaikille osaamistasosta riippumatta, voit halutessasi tutustua opiskelumateriaaliin kilpailusivustolla. Myös Sijoittaja.fi tarjoaa tietoa, jota voit helposti hyödyntää menestyäksesi kilpailussa entistä paremmin.

Sijoittajamestari tarjoaa kuitenkin haastetta myös todellisille konkareille. Mikäli olet sijoittamisessa jo kokenut tekijä, niin voit kilpailla alan ammattilaisia vastaan. Voit haastaa esimerkiksi Sijoittaja.fi:n tiimin, jossa osaamista ja kokemusta on kertynyt niin analyytikon tehtävistä, salkunhoidosta kuin pääomasijoittamisesta! Sijoittaja.fi:n menestystä Sijoittajamestarissa on mahdollista seurata koko kilpailun ajan. Olemme mukana nimimerkillä sijoittajafi.

Mitä Sijoittajamestarikilpailu pitää sisällään?

Ilmoittautuessasi viimeistään 5. lokakuuta mennessä, osallistut automaattisesti kokonaiskilpailuun ja kahteen Viikon raketti- viikkokilpailuun. Tililleen suurimman prosentuaalisen tuoton koko kilpailuajalta kerännyt osallistuja voittaa kokonaiskilpailun sekä maineen ja kunnian lisäksi 100 gramman kultaharkon! Viikon raketiksi kruunataan käyttäjä, joka viikossa onnistuu eniten prosentuaalisesti kasvattamaan tiliään.

Voita 100 g kultaa!

Lue lisää kilpailusta, ilmoittaudu itse ja haasta ystäväsi mukaan!

Seuraa keskustelua ja osallistu hashtagilla #sijoittajamestari!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


19.10.2016 10:31 | Vieraileva kirjoittaja
Sijoittajamestari 2016 – kilpailijoiden parhaat tuotot 19.10.

sijoittajamestari 16.10.2015 11:23 | Timo Heikkilä
Päivityksiä Sijoittajamestari-salkussamme

sijoittajamestari 9.10.2015 10:56 | Timo Heikkilä
Muutoksia Sijoittajamestari-salkussamme


YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy