Esittelyssä Strategiamestari-mallisalkun uudet osake-ETF:t

Päivitimme mallisalkkumme vastaamaan tuoretta sijoitusnäkemystämme. Tässä artikkelissa jäsenille esittelyssä uudet mallisalkkumme osake-ETF:t.

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Päivitimme mallisalkkumme vastaamaan tuoretta sijoitusnäkemystämme. Tässä artikkelissa jäsenille esittelyssä uudet mallisalkkumme osake-ETF:t.

Päivitimme mallisalkut markkinatilanteeseen

Kerroimme 15.11.2019 julkaistussa artikkelissa, että mallisalkkumme on päivitetty vastaamaan tuoretta markkinanäkemystämme. Markkinanäkemyksemme voi aina tarkistaa:

Lyhyen aikavälin markkinatilannetta kuvaava neljän liikennevalon -mallimme on ”suosi osakkeita” -tilassa. Samoin kokonaisriski-indikaattorimme on ”suosi osakkeita” -tilassa ja edelleen laskussa. Talouskasvuennusteet ova laskusuunnassa, mutta rahoitusmarkkinoiden likviditeetin kohentuminen ennakoi kuitenkin talouskasvun kääntyvän selvään nousuun tulevan 12 kuukauden aikana. Myös ennakoivat talousindikaattorit ovat kääntyneet pitkän laskun jälkeen positiivisiksi. Näin ollen ekonomistit joutunevat korjaamaan talouskasvuennusteita tulevien kuukausien aikana ylös päin.

Positiivisessa skenaariossa on kuitenkin yksi mutta. Kauppasota. Viestit neuvotteluista ovat positiivisia, mutta edelleenkään ei ole varmaa, että sopimukseen päästään. Mikäli kauppasotatilanne yllättäenkin kiristyy, tämä on osakemarkkinoille negatiivista. Tämä onkin osakemarkkinoiden suurin lähiajan riski.

Strategiamestarin uudet ETF:t

Strategiamestari sijoittaa parhaisiin Euroopassa listattuihin strategia-ETF:iin. ETF-valinnat tekee Sijoittaja.fi:n analyytikkotiimi ja valinnassa huomioidaan nykyinen markkinatilanne.

Salkku tarjoaa hyvin hajautetun vaihtoehdon tuottohakuiselle sijoittajalle, joka etsii kansainvälistä hajautusta laajasti läpi omaisuusluokkien. Kaikki mallisalkkumme löytyvät kätevästi yhdestä paikasta. Tarjolla on kolme ETF-mallisalkkua ja kaksi kotimaisiin osakkeisiin sijoittavaa salkkua.

KATSO MALLISALKKUMME!

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Sinua voisi kiinnostaa
Osaketyökaluihin uusia osakkeita
Parhaat osinko-osakkeet maailmalta
Sijoittaja.fi:n kansainväliset sijoitussalkut eTorossa
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat