Kauppasodan eskaloituminen tarjoaa vuoden parhaan ostopaikan?

Helsingin pörssi on laskenut jo yli 10 % – tarjoaako kauppasodan eskaloituminen ostopaikan vai onko nyt aika myydä kaikki osakkeet? Traders’ Clubin studioon saapuu jaksossa haastatteluun myös 21-vuotias treidaaja Joonas Tapio, joka elättää itsensä treidaamalla opintojen ohessa. Katso haastattelu ja poimi Joonaksen ammattimaiset vinkit treidaamiseen! Katso uusin jakso alta!

Julkaistu: 16.05.2019 Kirjoittaja:

kauppasota kumppaniartikkeli Nordnet Traders’ Club

Traders’ Club 6. jakso – ”Kauppasota! Ostopaikka?”

Avaa video YouTubessa.

Nordnetin tuottama Trader’s Club on uusi viikoittainen videosarja, joka on suunnattu kaikille sijoittajille, jotka haluavat ymmärtää paremmin miten markkinat toimivat, mikä niitä liikuttaa ja miten markkinaliikkeistä voi hyötyä.

Viime syksynä Nordnetin sijoitusasiantuntija Jukka Lepikkö näytti #treidaushaasteessa, kuinka hän tuplasi lyhyen aikavälin kaupankäyntiin tarkoitetun salkkunsa vain kolmessa päivässä. Traders’ Club -videosarjassa hän kertoo, kuinka sinäkin voit hyödyntää markkinaliikkeitä lyhyemmällä tai pidemmällä aikavälillä hyödyntäen teknistä analyysiä, sijoittajasentimenttiä, makroindikaattoreita sekä muita aktiivisen sijoittajan työkaluja.

Tilaa Nordnetin YouTube-kanava, niin et missaa yhtään jaksoa!

Lue lisää Traders’ Clubista täältä.

KumppaniartikkeliSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


Nordnetin indeksirahastot on kuluttomia 30.6.2023 16:41 | Sijoittaja.fi
Analyysissa kuluttomat Nordnet Indeksirahastot

10.9.2021 10:08 | Vieraileva kirjoittaja
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?


Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy