Osallistu osakeantiin!

Mihin kryptovaluuttoja ja lohkoketjuteknologiaa voidaan käyttää?

Miksi kukaan sijoittaisi teknologiaan, jolla ei ole käyttötarkoitusta? Lue kiinnostavia esimerkkejä kryptovaluuttojen ja lohkoketjuteknologian reaalimaailman käyttötarkoituksista!

Julkaistu: 02.04.2019 Kirjoittaja:

Bitcoin Coinmotion kumppaniartikkeli Prasos

Kryptovaluutat ja lohkoketjuteknologia käytössä

Kryptovaluuttojen ja lohkoketjun voi helposti luulla liittyvän lähinnä maksamiseen, mutta niiden potentiaalisten käyttötarkoitusten kirjo on hyvin monimuotoinen. 

Sijoittamalla kryptovaluuttoihin tulet samalla sijoittaneeksi lohkoketjuteknologioihin ja niiden kehitykseen. Lohkoketjuteknologioilla sekä kryptovaluutoilla on lukuisia käyttötarkoituksia ja teknologian jatkuva kehittyminen onkin kryptovaluuttojen arvonnousun edellytys.

Lohkoketjuteknologia tarjoaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden rakentaa palveluita ja tallettaa dataa. Esimerkiksi sähköinen äänestys, kirjanpito, maksaminen, identiteetinhallinta, tietojen säilytys, pankkien maksuliikenne, teollisuuden prosessit, valuuttakauppa tai vaikkapa arvopapereiden liikkeeseenlasku voivat kaikki mullistua täysin lohkoketjun ansiosta.

Bitcoinilla on enemmän käyttömahdollisuuksia kuin eurolla

Lue Coinmotionin oppaasta, miten Bitcoin eroaa nykyrahasta ja mitkä ovat sen hyödyt esimerkiksi esineiden internetissä (IoT). Oppaassa myös kerrotaan, miksi Bitcoin on parempi valuutta rikollisuuden torjunnassa ja miten lohkoketjuteknologiaa voidaan hyödyntää autokaupassa.

Lataa maksuton opas: Kryptovaluutat käytössä!

Kryptovaluutat käytössä -opas on kolmas osa neliosaisesta sijoittajan kryptovaluuttaoppaasta. Opassarjan seuraava ja viimeinen osa avaa tarkemmin kryptovaluuttojen perusteita ja niiden analysointia. Muista ladata myös 1. osa Johdanto kryptovaluuttoihin sekä 2. osa Riskit ja mahdollisuudet!

Kumppaniartikkeli, Coinmotion / Prasos Oy

Liity Coinmotioniin!Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy