Lehto Group nousi Sijoittaja.fi:n TOP 10 kasvuosakkeet -listalle

Ylläpidämme TOP 10 kasvuosakkeet -listaa suomalaisista ja kansainvälisistä osakkeista. Lisäsimme Lehto Groupin Osaketyökaluumme ja osake nousi suoraan kasvuosakkeiden TOP 10 -listalle.

Lehto Group osakkeet

Kasvuosakkeet

Osaketyökalussa määrittelemme kasvuyhtiön kolmen vuoden historiallisen ja ennustetun liikevaihdon kasvun perusteella. Kovimmat kasvajat historiallisen kasvun ja kasvuennusteiden perusteella saavat kasvuyhtiömääritelmän.

Kasvuyhtiöillä on mahdollista tavoitella korkeaa tuottoa. Tuotto syntyy ensisijaisesti osakkeen osakekohtaisen tuloksen kasvun kautta. Riskinä on kasvun tyrehtyminen.

Ylläpidämme Parhaimmat kasvuyhtiöt Suomesta ja maailmalta -listaa. Sijoittaja.fi:n jäsenillä on aina ajantasainen lista houkuttelevista ja kasvuosakkeista Suomesta ja maailmalta. Tuoreessa päivityksessä listalle nousi neljä uutta kotimaista osaketta. Yksi uusi osake on Lehto Group. Katso lista!

Lehto Group sijoittajan näkökulmasta

Lehto Group on suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni, joka keskittyy talousohjattuun rakentamiseen. Lehto Group on voimakkaasti kasvava yhtiö, joka on viidessä vuodessa viisinkertaistanut liikevaihdon 594 milj. euroon ja yli kuusinkertaistanut liikevoiton 61 miljoonaan euroon.

Markkinat pettyivät Lehto Groupin ensimmäiseen kvartaaliin. Liikevaihto oli 103,1 M€ (ennuste 99,6 M€) ja liikevoitto 2,3 M€ (ennuste 8,0 M€). Liikevaihto kasvoi 37,2 % vertailukaudesta. Kasvua tapahtui Toimitilat-, Asunnot- ja Hyvinvointitilat-palvelualueilla. Korjausrakentamisen liikevaihto oli vertailukautta alhaisempi. Liikevoitto heikkeni. Katsauskauden liikevaihto koostui kaikilla palvelualueilla vertailukautta merkittävästi enemmän urakoinnista, jossa projektikatteet ovat tyypillisesti omaperusteisia hankkeita alhaisempia. Asunnot-palvelualueella ei valmistunut yhtään luovutuksen mukaan tuloutettavaa omaperusteista hanketta. Tilauskanta kasvoi.

Yhtiö kuitenkin piti ohjauksen ennallaan. Lehto arvioi, että konsernin liikevaihto vuonna 2018 kasvaa noin 20-30 % vuoteen 2017 verrattuna (liikevaihto 597,6 miljoonaa euroa vuonna 2017), ja että liikevoitto on yli 10 % (10,8 % vuonna 2017) liikevaihdosta.

Arvostusluvut houkuttelevat

Osakkeen P/E-luku 12 kk:n ennustetulla tuloksella on vain 10,2. Analyytikot odottavat Lehdolle 3-5 vuoden aikajänteellä yli 12 %:n vuosittaista tuloskasvua. 

Lehto Group saa Osaketyökalussamme 51 pistettä, jotka ovat keskimääräistä paremmat pisteet. Tutki osaketta tarkemmin työkalumme avulla ja vertaile esimerkiksi muihin rakennusalan yhtiöihin Constiin, YIT:hen ja SRV:hen. Löydät ne yksinkertaisimmin hakusanoilla.

Tutustu osaketyökaluun tästä!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


13.7.2020 09:20 | Sijoittaja.fi
Osakesäästötilin hyvät ja huonot puolet

11.7.2020 17:00 | Sijoittaja.fi
Kolme sijoittajan tärkeintä tunnuslukua

10.7.2020 18:43 | Timo Heikkilä
Osakemarkkina on nyt hurjan vaarallinen


YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy