Kohteet sulkeutuneet! Kaksi uutta yrityslainakohdetta – SijoittajaPRO Corporate Financen valinnat

SijoittajaPRO Corporate Finance esittelee kaksi mielenkiintoista yrityslainakohdetta. Nanso tarjoaa sijoittajille 8,00 %:n vuosikoron. Paumax tarjoaa sijoittajille 8,60 %:n vuosikoron. Tutustu kohteisiin!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

SijoittajaPRO Corporate Finance esittelee kaksi mielenkiintoista yrityslainakohdetta. Nanso tarjoaa sijoittajille 8,00 %:n vuosikoron. Paumax tarjoaa sijoittajille 8,60 %:n vuosikoron. Tutustu kohteisiin!

SijoittajaPRO Corporate Finance

SijoittajaPRO Corporate Finance arvioi yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimii kanssasijoittajina kohteissa. Valintaprosessissa analysoidaan kuukausittain kymmeniä yrityslainahankkeita. Lue lisää valintaprosessista! Parhaat yritykset läpäisevät seulamme ja esittelemme ne SijoittajaPRO:n valintana sijoittajille. Tyypilliset kohteemme:

  • Kassavirtapositiivisia kotimaisia hyvin johdettuja yrityksiä
  • Pääosin lyhyitä lainarahoituksia (3-12kk)
  • Yksilöityjä projektirahoituksia vakuudellista ja pantattavaa saatavaa vastaan
  • Sijoitamme itse jokaiseen esittelemäämme yritykseen 10-20% haetusta rahoituksesta
  • Toteutettu 20 kierrosta 2016-2017 – yrityksiin sijoitettu pääoma yli 8 miljoonaa euroa

SijoittajaPRO Corporate Financen valinnat: Nanso ja Paumax

Nanso Group on 1921 perustettu vaateteollisuusyritys. Nanso on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva perheyhtiö, joka omistaa alansa tunnetuimmat kotimaiset brändit Nanson ja Voguen. Nanso hakee siltarahoitusta Tekes-projektilleen. Lainalla on 8,00 %:n korko Sijoita tästä.

Paumax Oy tunnetaan kansainvälisesti brändillä Aina-Wireless. Yhtiö hakee kahdessa erässä yhteensä 220 000 euron siltalainaa lähes 2,5 miljoonan euron EU Horizon2020 -hankkeeseensa. Lainalla on 8,60 %:n korko. Sijoita tästä.

Nanso: siltalaina, korko 8,00 %

Yritysesittely

Nanso Group on 1921 perustettu vaateteollisuusyritys. Nanso on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva perheyhtiö, joka omistaa alansa tunnetuimmat kotimaiset brändit Nanson ja Vogue. Yritys on käynyt läpi vahvan turnaround-prosessin, jonka rakenteelliset muutokset ovat jo pääosin tehty 2015-2016. Nanso on myynyt oman tuotannon ja kiinteistöt sekä vähentänyt kiinteitä kuluja voimakkaasti. Aiemmin Nansolle kuuluneita tunnettuja brändejä, kuten Black Horse, Norlyn ja Amar on myyty norjalaiselle Orkla:lle. Nanson brändeihin kuuluvat tänä päivänä tuotemerkit Nanso ja Vogue.

Hankekuvaus

Nanso on saanut myönteisen rahoituspäätöksen 2 181 000 euron Tekesin T&K-projektilleen. Tekes myöntää yritykselle pitkäaikaista matalakorkoista lainaa yrityksen tuotekehitysprojektista muodostuneita ja raportoituja kustannuksia vastaan. T&K-projektin tarkoituksena on muovata perinteisen ja tunnetun brändin omaava yhtiö paremmin nykyisen markkinatilanteeseen sopivaksi kannattavaksi toimijaksi.

Yrityksen tunnusluvut ja ennusteet

Yritys on käynyt läpi merkittävän toiminnanuudelleenjärjestelyn, jonka käytännön toteutus aloitettiin loppuvuodesta 2015. Uuden modernin ja kannattavuusremontin kokeneen bränditalon odotetaan olevan valmis vuoden 2019 aikana. Uudelleenjärjestelykulut tulevat rasittamaan yhtiön kannattavuutta vielä kuluvalla tilikaudella sekä osittain 2018 tilikauden aikana.

Rahoituskuvaus

Nanso hakee sijoittajilta siltarahoitusta tuotekehityksen kustannuksiin, minkä se maksaa takaisin Tekesin tilittämistä maksueristä. SijoittajaPRO Corporate Finance toteutti aiemmin kesällä ensimmäisen osan siltarahoituksesta, jolloin sijoituksia tuli yhteensä n. 150 000 euroa. Ensimmäisessä osassa oli samat ehdot sijoittajille nyt haettavan loppuosan kanssa.

  • Lainasumma 100 000 euroa
  • Laina-aika: 15.9.2017 – 31.12.2018
  • Lyhennystapa: kaksi tasalyhennystä korkoineen 31.1.2018 ja 31.12.2018
  • Korko: 8,00 % p.a.
  • Rahoituksen kohde: Tekes T&K-projektin siltarahoitus
  • Vakuudet: sulkutili ja erityispanttaus Tekes-saatavaa vastaan
  • Sijoita tästä

Kuva: lainan takaisinmaksu

Paumax: siltalaina, korko 8,60 %

Yritysesittely

Paumax Oy on 2011 perustettu yritys, joka toimii markkinointinimellä Aina Wireless. Yritys on kehittänyt ja myy matkapuhelinverkon datayhteyksillä toimivia pääosin viranomais- ja ammattikäyttöön suunnattuja radioviestintälaitteita. Paumaxin tiimi koostuu yli 20 vuoden kokemuksen omaavista henkilöistä toimialalla.

Hankekuvaus

Paumax on saanut myönteisen rahoituspäätöksen Euroopan Komission Horizon2020-hankkeesta, jonka kokonaiskoko on n. 2,5me ja josta komissio maksaa avustuksena yritykselle 1,7me. Hankkeen kesto on 30.6.2018 asti. Tekes maksaa Paumaxille avustuksen raportoitujen toteutuneiden kustannusten perusteella jälkikäteen ennalta sovitun aikataulun mukaisesti.

Yrityksen tunnusluvut ja ennusteet

Yhtiön liikevaihto on voimakkaassa kasvussa. Kuluvalta tilikaudelta yhtiö ennustaa tekevänsä selvästi voitollisen tuloksen.

Rahoituskuvaus

Yritys hakee 70.000€ siltarahoitusta Horizon2020 hankkeen loppumaksatukseen. Loppumaksatus tapahtuu sopimuksen mukaan sulkutilille, josta laina korkoineen maksetaan sijoittajille ja ylimenevä osa palautetaan yhtiölle. Horizon2020 loppumaksatuksesta on lisäksi tehty erityispanttaussitoumus, jonka perusteella avustuksen loppumaksatus on sidottu lainan takaisinmaksamiseen. Yrityksen avainhenkilöstö on lisäksi antanut 100% henkilötakaukset lainalle. SijoittajaPRO Corporate Finance toteutti aiemmin kesällä ensimmäisen osan siltarahoituksesta, jolloin sijoituksia tuli yhteensä n. 150 000 euroa. Ensimmäisessä osassa oli samat ehdot sijoittajille nyt haettavan loppuosan kanssa.

  • Lainasumma 70 000 euroa
  • Laina-aika: 8.9.2017 – 31.12.2018
  • Lyhennystapa: kertalyhenteinen
  • Korko: 8,60 % p.a.
  • Rahoituksen kohde: julkisen Horizon2020-hankkeen siltarahoitus
  • Vakuudet: sulkutili ja erityispanttaus Horizon2020-hankkeen saatavaa vastaan
  • Sijoita tästä

Lisätietoja kohteista

Mikäli haluat lisätietoja kohteista tai kuulla ensimmäisten joukossa SijoittajaPRO Corporate Financen valinnoista jätä yhteydenotto tai ota yhteyttä.

[contact-form-7 id=”41986″ title=”Sijoituskohde”]

Investment Intelligence Oy tai sen tytäryhtiö tai näiden palveluksessa oleva henkilökunta ei vastaa analyysin mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. SijoittajaPRO Corporate Finance toimii rahoituksessa konsulttina ja saa järjestelystä konsultointipalkkiota. 

Sinua voisi kiinnostaa
SijoittajaPro osavuosikatsaus
Salkkukatsaus: listaamattomilla yrityslainoilla yli 10 prosentin tuotto
Katsaus Sijoittaja.fi mallisalkkuihin
Mallisalkkujen helmikuu – ETF-salkut plussalla kuun aikana
Katsaus Sijoittaja.fi mallisalkkuihin
Mallisalkkujen tammikuu – vuosi alkanut salkkujen nousussa
Sijoittajan valinnat