estateguru

Tutustu mielenkiintoisiin sijoituskohteisiin – SijoittajaPRO:n valinnat

SijoittajaPRO Corporate Finance arvioi yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa. SijoittajaPROn valintaprosessi analysoi kuukausittain kymmeniä yrityslainahankkeita.

Julkaistu: 27.07.2017 Kirjoittaja:

Fundu SijoittajaPRO valinta suorat sijoituskohteet

Parhaat yritykset läpäisevät seulamme ja esittelemme ne SijoittajaPRO:n valintana sijoittajille. Valintaprosessimme pitää sisällään mm.

  • Yrityksen luottoluokituksen ja lainan minimikorkovaatimuksen
  • Tilinpäätösanalyysin ja rahoitusrakenteen kestävyysarvioinnin liiketoiminnan rakenteen, strategian ja riskien arvioinnin johdon tapaamiset.
  • Optimoimme yhdessä yrityksen kanssa rahoituksen ehdot ja rakenteen Rahoitukset ehdot on oltava houkuttelevia sijoittajille.
  • Arvioimme yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajien näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa.
  • Prosessin läpäisevien yritysten tärkeimpänä perusteena on houkutteleva tuotto-riskisuhde sijoittajalle.

SijoittajaPRO Corporate Financen valinnat tunnistat logosta.

Miksi sijoittaa yrityslainoihin?

Yrityslainojen suosio kasvaa vahvasti meillä ja maailmalla. 94% Institutionaalisista sijoittajista uskoo kasvattavan yrityslainojen allokaatiota seuraavien viiden vuoden aikana. Yrityslainaus sopii sijoittajille, jotka ovat kiinnostuneet sijoittamaan kotimaisten pk-yritysten lainoihin. Tuotto-odotus on pörssiosakesijoituksia matalampi, mutta selvästi pörssiyritysten jvk-lainoja korkeampi.

Kuten kaikessa sijoittamisessa, myös yrityslainoihin liittyy riskejä, jotka sijoittajan on syytä tunnista. Yleisesti yrityslainojen luottotappioriski on 1-3 % sijoitetusta pääomasta. Osa yrityslainoista jää maksamatta. Mitä laajempi hajautus, sitä vähemmän luottotappiot syövät koko yrityslainasalkun tuottoa.

Kuule ensimmäisten joukossa sijoituskohteista

Jättämällä yhteystiedot kuulet ensimmäisten joukossa SijoittajaPRO Corporate Financen valinnoista.

[contact-form-7 id=”41986″ title=”Sijoituskohde”]

SijoittajaPRO Corporate Finance analysoi ja arvio kuukausittain kymmeniä suoria sijoituskohteita ja esittelee parhaimmat mahdollisuudet sijoittajille. Arvioimme yrityksen liiketoiminnan aina sijoittajan näkökulmasta ja toimimme kanssasijoittajina kohteissa. Arvioinnin tärkeimpänä perusteena on houkutteleva tuotto-riskisuhde sijoittajalle.startup lions


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy