Piensijoittajakin voi hajauttaa kiinteistöihin, asuntoihin ja rakennusalaan – ilman kuluja

Kiinteistösijoittaminen ei ole enää vaikeata eikä kallista. Jo tuhannella eurolla pääsee alkuun ja muutamalla tuhannella voi sijoituksia myös hajauttaa.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Kiinteistösijoittaminen ei ole enää vaikeata eikä kallista. Jo tuhannella eurolla pääsee alkuun ja muutamalla tuhannella voi sijoituksia myös hajauttaa.

Tänä päivänä tarjolla on tuottavia sijoituskohteita, joihin sijoittaakseen ei tarvitse olla sijoitusguru, sanoo Groundfunding Oyj:n toimitusjohtaja Henrik Arén. Groundfunding on toiminut nyt reilun vuoden ja tänä aikana groundfunding.fi -palvelun kautta on tehty jo yli 2 miljoonan euron sijoitukset asuntojen ja kiinteistöjen rakentamiseen. Sijoittajat ovat aivan tavallisia kansalaisia, osa uusia sijoittajia, mutta osa on sijoittanut jo aikaisemminkin.

– Sijoituspalvelua luodessamme periaatteemme oli, että sijoittamisen on oltava mahdollisimman helppoa. Voisi sanoa, että jos on pienintäkin tietämystä osakkeista tai rahastoista, osaa myös sijoittaa palveluumme. Näin kokematonkin sijoittaja voi tulla ikään kuin valmiiseen pöytään, sillä valitsemme sijoituskohteet huolella ja julkaisemme yksityiskohtaiset ja ymmärrettävästi esitetyt tiedot groundfunding.fi-sivuilla.

Sijoittaminen tapahtuu kokonaisuudessaan turvallisessa nettipohjaisessa palvelussamme, johon rekisteröityminen on ilmaista. Sijoituskohteisiin voi tutustua rauhassa vaikka omalla kotisohvalla istuen ja päättää itse, koska ottaa ratkaisevan askeleen asuntosijoittamiseen. Groundfunding huolehtii myös korkojen kotiuttamisesta sijoittajille, korkotuottojen veroilmoituksista ja pääoman takaisinmaksuista.

Nyt kannattaa sijoittaa alaan joka vetää – asuntojen rakentamiseen

Asuntojen tarve kasvukeskuksissa on kova ja rakentaminen on ollut jo jonkin aikaa vahvassa nousussa. Pääkaupunkiseudulla on rakenteilla Vantaan Tikkurilaan As Oy Lummetar, johon tulee suuresti kaivattuja pienasuntoja. Rakennettava luhtitalo on kiinnostava sijoituskohde, johon sijoittajilta kerätään joukkorahoitusta 300 000 – 400 000 euroa, mikä on 20-27 % koko hankkeen rahoituksesta. Lisätietoa tästä sijoituskohteesta löytyy osoitteesta www.groundfunding.fi.

Uusi sijoituskohde tarjoaa korkean tuoton

Kiinteistösijoittamiseen pääsee Vantaan Lummettaressa kiinni hyvillä ehdoilla:

  • minimisijoitus 1 000 euroa
  • vuotuinen korko 13 %
  • sijoitusaika 13 kk
  • hallinnointikulut sijoittajalle 0 euroa

– Sijoittajia on monenlaisia, joku sijoittaa kerralla yhteen kohteeseen 10 000 euroa tai enemmän, toinen sijoittaa 1 000 euroa kokeeksi ja sen jälkeen lisää toiseen kohteeseen.

Hajauttaminen onnistuu palvelussa helposti, sillä uusia kohteita avataan sijoittajille monta kertaa vuoden aikana. Hajauttamisesta ei myöskään synny mitään ylimääräisiä hallinnointikuluja.

Sijoittamisessa pätee sama lainalaisuus kuin kaikessa kaupankäynnissä, jossa kysynnän on  kohdattava tarjonta. As Oy Lummettaren rakentamisaikaista rahoitusta varten keräämän lainan korko nostettiinkin 13 prosenttiin, mikä vastaa paremmin kohteen luokitusta ja sijoittajien tarpeita.

– Sijoittaminen rakennusalaan on hyvin konkreettista, siinä työn eteneminen näkyy. Usein ihmisiä kiinnostaakin tietää, miten sijoituksen kohteena oleva rakennusprojekti etenee.

Päivitämme groundfunding.fi-sivuille tietoja ja kuvia projektin edetessä. Ovatpa jotkut myös käyneet rakennustyömaalla tutustumassa, mikä on aivan mahdollista, Henrik Arén toteaa.

Tarkemmat tiedot ajankohtaisesta As Oy Lummettaresta sijoituskohteena www.groundfunding.fi.

Kumppaniartikkeli

Sinua voisi kiinnostaa
Tutustu Koskirentiin sijoituskohteena
Sijoituscasena: siirtokelpoisia rakennuksia kunnille vuokraava Koskirent
Webinaari ke 11.10. klo 15: Sijoituscasena Koskirent, joka toteuttaa siirtokelpoisia vuokratiloja kuntasektorille
kiinteistösijoitus
Kiinteistösijoitusyhtiöissä piilee merkittävä riski alaskirjauksille
Sijoittajan valinnat