Osallistu osakeantiin!

Maailman parhaimmat eettisesti avoimet yhtiöt

Kansainvälisten osakkeiden valintatyökalussamme on useita valmiita listoja, joista poimia ideoita tai valmiita salkkuja sijoittamiseen. Yksi teemoista on kestävän kehityksen yhtiöt.

Julkaistu: 24.01.2017 Kirjoittaja:

kestävän kehityksen yhtiöt osakkeet SijoittajaPRO sijoitusideat

Kansainvälisten osakkeiden valintatyökalustamme löydät osakkeita vastaamaan omaa sijoitusstrategiaasi. Sijoitusstrategiaan saat apua joko sivultamme täältä, tai räätälöidyn sijoitusstrategian organisaatiollesi saat ottamalla yhteyttä konsultointipalveluita tarjoavaan SijoittajaPROhon.

Osakevalintatyökalusta on apua sekä ”tee se itse”-sijoittajalle, että valmiita sijoitusideoita hakevalle sijoittajalle. Valmiiden sijoitusideoiden joukosta löydät TOP-10 listat esimerkiksi arvoyhtiöistä, osinkokoneista tai pienyhtiöistä.

20170123-kestavakehitys

Valmiista listoista löytyy myös kestävän kehityksen yhtiöt. On jossain määrin rajanveto, millä kriteereillä kestävän kehityksen yhtiöt valitaan. Aseita valmistavat yritykset rajautuvat monesta eettisestä salkusta pois, mutta öljy-yhtiöt ja sosiaalisesti vastuuttomat yritykset voivat kuulua joihikin eettisiin salkkuihin.

Olemme valinneet kestävän kehityksen yhtiöiksi sellaiset yhtiöt, jotka kertovat avoimesti eettisistä tekijöistä. Listan yhtiöt on valittu sen mukaan, kuinka hyvin yritykset raportoivat ympäristö-, sosiaalisia ja hallinnollisia tekijöitä. Näistä yrityksistä on valittu parhaimmat kokonaispisteet keränneet yritykset.

TOP-10 kestävän kehityksen yhtiöt

20170124-osakevalinta-eettiset

Osakkeet ovat oletusasetuksena järjestetty kokonaispisteiden mukaan. Ylimpänä on osake, joka saa parhaimmat kokonaispisteet valintatyökalun pisteytyksessä. Lue lisää kokonaispisteiden muodostumisperusteista täältä. Keskimääräinen osinkotuotto listan yhtiöille on piirun yli 3 %. Listaan on eksynyt kassavirraltaan huokeita yhtiöitä. Jos Technipin merkittävästi poikkeavaa hinnan suhdetta kassavirtaan (118,8) ei huomioida, niin hinnan suhde kassavirtaan (Price to Cash Flow) on listan yhtiöillä keskimäärin 7,9. Keskimääräinen ennustettu P/E-luku on 12,6.Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy