Tuloskauden parhaat suoritukset – vertaile tuloksia Osaketyökalulla

Tuloskauden suorituksiin voi tutustua helposti Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla. Löydä parhaat tulosyllätykset ja heikoimmat suorittajat vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Tuloskauden suorituksiin voi tutustua helposti Sijoittaja.fi:n Osaketyökalun avulla. Löydä parhaat tulosyllätykset ja heikoimmat suorittajat vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Tuloskausi pikkuhiljaa takana päin

Vuoden ensimmäisen neljänneksen tuloskausi alkaa pikkuhiljaa saapumaan päätökseen, kun suurin osa pörssiyhtiöistä on jo raportoinut tuloksensa. Osa yrityksistä pääsi yllättämään sijoittajat positiivisesta ennakoitua paremmilla tuloksilla, mutta toisaalta tuloskauteen mahtui jälleen myös tulospettymyksiä.

Tuloskauden suorituksiin pystyy palaamaan esimerkiksi Sijoittaja.fi:n suomalaisten osakkeiden Osaketyökalun avulla, johon on koottu sekä tuloskauden ennusteet että toteutuneet luvut. Toteutuneiden tulosten osalta työkaluun on kirjottu myös suoritusmerkintä (negatiivinen/neutraali/positiivinen), ja tämän sarakkeen avulla Osaketyökalun osakkeet voi esimerkiksi järjestää parhaiden tulosyllättäjien mukaan.

Suomalaisten pörssiyhtiöiden kvartaalisuoritukset Osaketyökalussa

Osakkeita klikkaamalla työkaluista voi myös tarkistaa jokaisen yhtiön kohdalta analyytikon tuloskommentin, jossa on tiivistettynä yhtiön tuoreimman kvartaalin suoritus. Tuloskommentti antaa nopean tilannekuvan yhtiön tilanteesta tuoreimman tulosraportin pohjalta.

Osaketyökalusta löydät myös tuloskommentit

Tutustu laajempiin analyyseihin Pörssiyhtiöt-sivuilta

Kiinnostavimpien yhtiöiden osalta sijoittaja voi myös tutustua laajempiin analyyseihin, missä on pureuduttu pintaa syvemmälle ja tarkasteltu osaketta sijoittajan näkökulmasta. Analyysit ja artikkelit kiinnostavimmista suomalaisista ja kansainvälisistä osakkeista löydät helposti Sijoittaja.fi:n Pörssiyhtiöt-sivuilta.

Helpota osakevalintaa Osaketyökalulla

Osaketyökalu pisteyttää osakkeet kuuden eri pääfaktorin mukaan ja muodostaa näiden pisteiden pohjalta osakkeen kokonaispisteet. Osaketyökalun avulla on helppo löytää esimerkiksi parhaat kasvu- tai osinko-osakkeet. Osaketyökalusta löydät yhtiöiden tulosseurannan ja pisteytyksen lisäksi osakkeiden keskeisimmät tunnusluvut ja ennusteet.

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
Trendaavat osakesektorit ja viikon treidi-idea: DocuSign.
Viikon kansainvälinen kasvuosake: tekoälytuotteet tukevat ServiceNow:n kasvua
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat