Esittelyssä globaaleihin laatuosakkeisiin sijoittava salkku

Historiallisesti laatuosakkeet ovat tarjonneet parempaa tuottoa, kuin markkina keskimäärin. Sijoittaja.fi:n II-Quality -salkku sijoittaa globaaleihin matalariskisiin laatuosakkeisiin. Katso salkun sisältö!

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Historiallisesti laatuosakkeet ovat tarjonneet parempaa tuottoa, kuin markkina keskimäärin. Sijoittaja.fi:n II-Quality -salkku sijoittaa globaaleihin matalariskisiin laatuosakkeisiin. Katso salkun sisältö!

Miksi laatuun kannattaa sijoittaa?

Historiallisesti laatuosakkeet ovat tarjonneet parempaa tuottoa, kuin markkina keskimäärin. Laatuosakkeet kestävät hyvin matalasuhdanteita ja kasvattavat vuodesta toiseen tulosta. Niillä on myös yleensä vahva kilpailuetu.

Noin 40 vuoden aikavälillä tuottoero on ollut noin 3,5 prosenttiyksikköä laatuosakkeiden eduksi. Tuottoero voi tuntua pieneltä, mutta korkoa-korolle efektin kautta se tarkoittaa 10 vuoden jaksolla mitattuna noin 75 prosenttiyksikköä ja 20 vuoden jaksolla noin 350 prosenttiyksikköä laatuosakkeiden hyväksi.

Esittelyssä globaaleihin laatuosakkeisiin sijoittava salkku

Sijoittaja.fi:n salkku (II-Quality* ) sijoittaa globaaleihin matalariskisiin laatuosakkeisiin. Vuonna 2022 salkku voitti indeksin selvästi ja monet salkun yhtiöt pärjäsivät vaikeassa markkinatilanteessa erinomaisesti. Tänä vuonna salkku on tuottanut yli 5 prosenttia.

Salkussa on noin 30 osaketta ja se on hajautettu sekä toimialoittain että maantieteellisesti. Salkku sisältää tunnettuja brändiyhtiöitä ja defensiivisiä terveydenhuolto- ja päivittäistavarasektorin osakkeita.

Suurin sijoitus on Oracle noin viisi prosenttia salkun koko arvosta. Pienin paino puolestaan on Nikellä, joka on alle kaksi prosenttia salkun arvosta. Erot painotuksissa eivät ole suuria ja 10 suurimman yhteenlaskettu paino on hieman alle 38,8 %, joka on kohtalaisen vähän 31 yhtiön salkusta. Käteistä salkussa on tällä hetkellä 5,7 %.

Salkusta löytyy tällä hetkellä mm:

Salkku tarkistetaan neljännesvuosittain tai markkinatilanteen edellyttämällä tavalla. Ylipainotamme salkun korkealaatuisimmat osakkeet, mutta pidämme salkun yksittäisten osakkeiden painon tasapainossa vähentääksemme riskiä.

Katso salkun kaikki osakkeet eTorossa*.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai  laskea. Pääomasi on vaarassa.

Poimi osakeideoita tai kopioi laatusalkku!

Hajauttaminen ei pelkästään laske riskiä, vaan se myös parantaa salkun tuottoa. Suomalaisiin osakkeisiin sijoittava voi helposti nostaa salkkunsa tuotto-odotusta sijoittamalla myös kansainvälisiin osakkeisiin. Siksi myös Sijoittaja.fi on tuonut ammattimaisesti hoidetut kansainvälisiin osakkeisiin sijoittavat salkut eToroon.

Sijoittaja.fi:n salkut on mahdollista kopioida helposti eTorossa. Tällöin samat muutokset, kuten osakevaihdot, ostot ja myynnit, joita teemme salkuissamme, toteutuvat myös sinulla.

Minimisijoitus salkkuihini on 500 dollaria. Voidaksesi kopioida salkkuja eTorossa, sinulla tulee olla eToro*-tili avattuna. Tai voit vain poimia sijoitusideoita omaan salkkuusi. Salkun sisältöön tutustuminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Sijoittaja.fi:n salkut eTorossa:

REKISTERÖIDY ETOROON* eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa  osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa  hinnanerosopimuksilla.Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia  sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski  velkavivun käytöstä johtuen. 74 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa  käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun  on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko  sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille. Copy Trading  ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on  vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..


(*) Affiliate-linkki. Linkin kautta siirtyminen sivustolle ei aiheuta kuluja käyttäjälle. Tehdyistä tilauksista sivusto voi saada rahallisen korvauksen.

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
Sammolta ostotarjous Topdanmarkista
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat