Webinaaritallenne: Sijoitussalkun kesäsiivous

Kesäkuun webinaarissa putsataan sijoitussalkku, jotta voit nauttia kesästä rennosti. Katso tuore markkinakatsaus ja poimi osake- ja ETF-vinkit kesälomalle.

Minna Karttunen
Minna Karttunen

Kesäkuun webinaarissa putsataan sijoitussalkku, jotta voit nauttia kesästä rennosti. Katso tuore markkinakatsaus ja poimi osake- ja ETF-vinkit kesälomalle.

Sijoitussalkun kesäsiivous

Kesäloma kolkuttelee ovella ja on aika tehdä sijoitussalkun kesäsiivous. Näillä vinkeillä voit viettää kesälomasi huoletta. Webinaari järjestettiin keskiviikkona 21.6.2023. Vetäjänä toimi Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

Webinaarissa kuulet:

 • Mitä markkinassa tapahtuu nyt?
 • Sijoituskohteiden tuotot ja näkymät
 • Sijoitussalkun kesäsiivous ja sijoitusideoita Suomesta ja maailmalta
Lataa webinaariesitys: Sijoitussalkun kesäsiivous

OSTA VUOSIJÄSENYYS

Katso webinaaritallenne

Webinaarissa mainitut artikkeli:

Sijoittaja.fi:n kansainväliset salkut eTorossa

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku (II-Disruptive) sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin, jotka ovat toimialojensa kärkeä. Salkun osakkeet ovat nopeita kasvajia ja salkku onkin pystynyt korkeaan tuottoon historiassa.

Globaalit laatuosakkeet -salkku (II-Quality) sijoittaa tunnettuihin matalariskisiin laatuosakkeisiin. Se on defensiivisempi vaihtoehto ja on pystynyt hyvään tuottoon rauhallisella arvonvaihtelulla.

Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa.

Salkkujen sisällöt näkyvät ilman rekisteröitymistä. Voit poimia osakeideoita tai liittyä eToroon, jolloin kopioit salkut helposti. Sijoittaja.fi:n edut eTorossa mahdollistavat edullisemman kaupankäynnin. Säästät mm. valuutanvaihdossa. Saat edut kun rekisteröidyt Sijoittaja.fi:n kautta.

REKISTERÖIDY ETOROON* eToro on useita eri omaisuuseriä tukeva alusta, jonka kautta voit sijoittaa osakkeisiin ja kryptovaluuttoihin sekä käydä kauppaa hinnanerosopimuksilla. Hinnanerosopimukset (CFD) ovat monimutkaisia sijoitusvälineitä, joihin liittyy suuri pääoman nopean menetyksen riski velkavivun käytöstä johtuen. 77 % yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa käydessään kauppaa hinnanerosopimuksilla tätä palveluntarjoajaa käyttäen. Sinun on syytä harkita, ymmärrätkö hinnanerosopimusten toimintaperiaatteen ja onko sinulla varaa asettaa pääomasi alttiiksi huomattavalle riskille.Copy Trading ei ole sijoitusneuvontaa. Sijoitustesi arvo voi nousta tai laskea. Pääomasi on vaarassa. Muita kuluja sovelletaan. Lisätietoja etoro.com/trading/fees..
Sinua voisi kiinnostaa
Webinaaritallenne: Parhaat Suomi-osakkeet vuodelle 2024
Webinaari ti 2.4. klo 12: Parhaat Suomi-osakkeet vuodelle 2024
Webinaaritallenne: Sijoitusnäkemys vuodelle 2024
Sijoittajan valinnat