Neljä korko-ETF:ää tähän markkinatilanteeseen

Korkosijoitukset ovat tähän markkinatilanteeseen loistava valinta. Helpoiten korkoihin sijoittaa ETF:ien avulla. Valitsimme neljä korko-ETF:ää Eurooppaan ja extrana kolme USA:han, joka on nyt hyvä vaihtoehto korkosijoituksille.

Julkaistu: 25.08.2023 Kirjoittaja:

ETF korko markkinaympäristö sijoitusideat

Markkinatilanne tukee korkosijoituksia

Markkinatilanne on nyt poikkeuksellinen. Korot ovat kääntyneet nousuun USA:ssa ja Euroopassa. Korkojen nousu on vahingollista osakkeille, mutta korkosijoituksista se tekee entistä houkuttelevampia.

Korot ovat viimeksi olleet näillä tasoilla 2000-luvulla. Vuoden 2007 alkupuolelta alkoi korkotasojen lasku, joka kesti vuoteen 2020 asti. Kyseisellä ajanjaksolla korko-rahastot ja korko-ETF:t olivat erinomainen sijoituskohde, koska korkotasojen lasku nostaa velkakirjojen hintoja.

Alla olevassa kuvaajassa maailman suurimman USA:laisiin valtionvelkakirjoihin sijoittavan ETF:n tuottokäyrä. Kuvaajasta nähdään hyvin erinomainen tuottojakso vuodesta 2007 vuoteen 2020.

Helpoin tapa sijoittaa korkopapereihin on rahastojen tai korko-ETF:ien avulla. Etsimme nyt neljä korko-ETF:ää ETF-työkalullamme.

Tutustu ETF-työkaluun!

Neljä korko-ETF:ää tähän markkinatilanteeseen

Jäsenosiossa esittelemme neljä eurooppalaista korko-ETF:ää, jotka ovat valintamme tähän markkinatilanteeseen. Käymme osiossa vielä läpi korkosijoitusstrategiamme tähän markkinatilanteeseen.

USA:ssa korkotaso on korkeammalla kuin Euroopassa. Valitsimme lisäksi kolme korko-ETF:ää USA:sta. Amerikka on nyt hyvä vaihtoehto korkosijoituksille korkeamman korkotason, vahvistuvan valuutan ja noeammin reagoivan keskuspankin ansiosta.

Katso korko-ETF-valintamme Eurooppaan ja USA:han.


Lue koko artikkeli — kokeile 14 päivää ilmaiseksi

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSISINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy