Northcrypto

Aehr Test Systems – mielenkiintoinen puolijohdeteollisuuden tulevaisuuden kasvuosake

Puolijohteiden kysyntä kasvaa voimakkaasti vuosi vuodelta ja puolijohteista on tullut ratkaiseva tekijä teknologisessa kehityksessä. Aehr Test Systems raivaa tilaa puolijohdemarkkinoilla, ja pitkäaikaisten sijoittajien olisi hyvä ottaa se tarkastelunsa alle.

Julkaistu: 23.12.2021 Kirjoittaja:

Aehr Test Systems kansainvälinen sijoittaminen osakkeet sijoitusideat

Puolijohteet teknologisen kehityksen avainasemassa

Puolijohteiden kysyntä kasvaa voimakkaasti vuosi vuodelta, sillä puolijohteet ovat tärkeä osa autojen, tietokoneiden, älypuhelimien ja monenlaisten muiden elektronisten laitteiden valmistusta. Statistan mukaan vuonna 2021 puolijohdemyynnin odotetaan nousevan maailmanlaajuisesti 552,96 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. On myös huomattava, että maailmanlaajuisten puolijohdemarkkinoiden odotetaan kasvavan vuosina 2022-2027 10 prosenttia vuosittain.

Tiesitkö, että yhdellä puolijohdesirulla on yhtä monta transistoria kuin Gizan suuressa pyramidissa kiviä, ja nykyään päivittäisessä käytössä on yli 100 miljardia integroitua piiriä ympäri maailmaa, mikä on yhtä suuri määrä kuin tähtiä Linnunradan galaksin nurkassamme. Puolijohteet ovat  todella moderni ihme, joka on mullistanut työskentelymme, viestintämme, matkustamisen, viihdyttämisen, valjasenergian, ja teknologian rakennuspalikoina puolijohteet mahdollistavat edelleen maailman suurimmat läpimurrot ja kokonaisten teollisuudenalojen muutoksen ilmailu- ja avaruusteollisuudesta lääketieteeseen.  Viime aikoina on puhuttanut maailmanlaajuinen puolijohteiden puute ja sitä seuranneet viivästykset uusien autojen ja siruilla tuettujen laitteiden tuotannossa vain korostivat nykymaailman riippuvuutta puolijohteita.

Lyhyesti sanottuna puolijohteita tarvitaan valtavasti monilla eri teollisuudenaloilla, ja näiden puolijohteiden on oltava kunnollisia ja hyvin testattuja.

Pieni, mutta potentiaalinen puolijohdeteollisuuden nouseva tähtiosake

Uskomme, että osake, jota tässä artikkelissa käsittelemme, ansaitsee erityisesti niiden sijoittajien huomion, jotka ovat  kiinnostuneita sijoittamaan puolijohdeteollisuuteen pitkällä aikavälillä. Yhtiö, josta puhumme, on  Aehr Test Systems (NASDAQ: AEHR),  maailmanlaajuinen puolijohdetestauslaitteiden toimittaja.

Aehr Test Systemsin tuotteet.
Lähde: Aehr Test Systems

Lue koko artikkeli —

Saat lukuoikeuden analyyseihin ja artikkeleihin sekä käyttöösi osake- ja ETF-työkalut, markkinaympäristön, mallisalkut ja muut sijoittajan työkalut.

KOKEILE 14 PÄIVÄÄ ILMAISEKSISINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy