New call-to-action

Uusia osakkeita Osaketyökaluun – Oma Säästöpankki ja Harvia saivat parhaat pisteet

Lisäsimme uusia osakkeita kotimaisten osakkeiden työkaluun. Kaksi uusista osakkeista sai heti pisteytyksessämme hyvät kokonaispisteet. Oma Säästöpankki ja Harvia.

Julkaistu: 22.07.2021 Kirjoittaja:

osaketyökalu osakkeet sijoitusideat

Kymmenen uutta osaketta kotimaisten osakkeiden Osaketyökaluun

Lisäsimme 10 uutta osaketta Osaketyökaluun. Yhtiöt ovat teollisuus-, pilvipalvelu- ja ohjelmistoyhtiöitä. Mukaan mahtuu myös pankki, ”Stay at Home” -talouden yhtiö sekä alkoholijuomayhtiö.

Osaketyökalussa on nyt 119 osaketta. Työkalussa on kaikki Helsingin pörssin päälistalla olevat yhtiöt, joilla on riittävän pitkä tuloshistoria. Tarkista millaisia osakkeita olemme viimeksi lisänneet kansainvälisten osakkeiden Osaketyökaluun.

Uudet osakkeet

Altia on johtava alkoholijuomayhtiö, joka toimii Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Yhtiön mukaan Altia haluaa tukea modernin, vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä Altian liikevaihto kasvoi 3,1 % edellisvuodesta.

Efecte on pilvipohjaisia (SaaS) palvelun- identiteettihallinnan ohjelmistoja sekä niitä tukevia asiantuntijapalveluita tarjoava yhtiö. Efecten ohjelmistoilla voidaan hallita organisaation sisäisiä ja ulkoisia palveluita, esimerkiksi IT:n, henkilöstöhallinnon tai talousosaston palveluita ja asiakaspalvelua sekä pääsyoikeuksia. Q1/2021 sujui Efectellä hyvin ja yhtiö nosti ohjaustaan kuluvalle vuodelle SaaS-liikevaihdon ja käyttökateprosentin suhteen.

Enersense on teollisuusalan yritys, joka tarjoaa teollisuusalan rekrytointi- ja resurssinhallintapalveluita. Yhtiön missiona olla keskeisesti mukana toteuttamassa energiamurrosta kannattavalla liiketoiminnalla. Enersense toipui haastavasta pandemiavuodesta ja suoriutui Q1:llä todella hyvin. Liikevaihdon kasvua vertailukaudesta kertyi huikeat 253,5 prosenttia.

Harvia on johtava kansainvälinen sauna- ja spa-yhtiö. Harvia on kehittynyt teknisesti edistyksellisten kiukaiden valmistajasta tunnetuksi brändiksi, jonka tuotteita myydään yli 80 maassa. Yhtiön ensimmäinen neljännes oli erinomainen, ja esimerkiksi Harvian liikevaihto kasvoi 94,6 %.

LeadDesk on kasvava ohjelmistoyhtiö, joka rakentaa myynti- ja asiakaspalvelutiimien pilvipalvelua. Yhtiön mukaan helppokäyttöisen SaaS-pohjaisen työkalun sekä toimivan asiakastuen avulla LeadDesk auttaa asiakkaitaan myymään enemmän ja palvelemaan asiakkaita paremmin. Kansainvälisen liiketoiminnan osuus on yli puolet liikevaihdosta.

Musti Group on yhtiön mukaan pohjoismaiden johtava lemmikkieläinhoidon asiantuntija. Mustin tunnetuin liiketoiminta on Musti ja Mirri lemmikkitarvikekauppa. Yhtiön ensisijaisena tarkoituksena on mahdollistaa lemmikkieläimen hauska, turvallinen ja vaivaton omistaminen. Musti Group oli yksi koronavuoden menestyjistä ja edelleen Q1/2021 yhtiön liikevaihto kasvoi 20,5 % vertailukaudesta, sekä yhtiön liikevoitto kasvoi uskomattomat 183,1 %:ia.

Oma Säästöpankki on Suomen suurin säästöpankki, joka toimii erillään muista Suomen säästöpankeista. Omalla Säästöpankilla on 32 konttoria ja 300 työntekijää ympäri Suomen. Oman Säästöpankin vuoden ensimmäinen kvartaali oli erinomainen – vertailukelpoinen tulos kasvoi lähes kuusikertaiseksi vertailukaudesta.

Optomed on kasvava terveysteknologiayhtiö. Optomed keskittyy liiketoiminnassaan silmänpohjakameroiden ja ohjelmistoratkaisujen tutkimukseen ja tuotekehitystyöhön, sekä tuotteidensa kansainväliseen myyntiin. Optomedin tuotteita myydään yli 60 maassa. Silmänpohjakameroiden kysyntä on kasvanut etenkin Kiinan ja Yhdysvaltojen markkinoilla, mistä johtuen yhtiön liikevaihto kasvoi vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 30 % vertailukaudesta.

Relais Group on ajoneuvojen sähkövaruste- ja varaosaliiketoimintaa Pohjoismaissa ja Baltiassa aktiivisesti kehittävä maahantuoja ja tekninen tukkuliike. Yhtiö tarjoaa muun muassa ajoneuvojen sähkövarusteet, varaosat ja asiantuntijapalvelut. Relais onnistui kasvamaan vuonna 2020 30 % edelliseen vuoteen verrattuna, koronapandemiasta huolimatta.

Viafin Service on teollisuuden kunnossapitopalveluihin erikoistunut yhtiö. Viafinilla on kaksikymmentäkaksi palveluyksikköä ympäri Suomen. Toimintansa aikana Viafin on kasvanut voimakkaasti, mikä jatkui vuonna 2020. Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna 16,5 % vertailukaudesta.

Tutki uusia osakkeita Osaketyökalulla

Osaketyökalun kokonaispisteytyksen perusteella uusista tulokkaista parhaimmat pisteet sai Oma Säästöpankki ja Harvia, joista kumpikin sai erinomaiset kokonaispisteet. Tutki ja vertaile yllä olevia uusia tulokkaita ja muita osakkeita Osaketyökalulla:

  • Osaketyökalun pisteytystä
  • Vertaile kokonaistuottolukuja ja riskilukuja
  • Fundamentteja, kuten tunnuslukuja ja arvostuslukuja
  • Liikevaihdon ja tuloksen kasvua
  • Analyytikkojen suosituksia
  • Työkalussa myös ESG-pisteet!

Tutustu Osaketyökaluun!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


Singa - Kierros auki Investodorissa


New call-to-action
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy