northcrypto

Vertaislainaus syö pikavippiyhtiöiden markkinaa ja on kilpailija pankkirahoitukselle

Fellow Finance vertaislainaus

Vertaislainaus on yksi maailman nopeimmin kasvavimmista sijoitusvaihtoehdoista ja joukkorahoituksen muodoista. Sijoittaja tai säästäjä lainaa rahaa haluamilleen henkilöille tehokkaasti verkkopalvelun välityksellä. Sijoittaja.fi ja Fellow Finance pitävät yli 10 % tuotto-oletusta realistisena sijoittajalle.

Julkaistu: 15.05.2015 Kirjoittaja:

paranna tuottoa pikavippi vertaislainaus

Sijoittajien tietopalvelu Sijoittaja.fi ja Fellow Finance Oy aloittavat yhteistyön

Sijoittaja.fi on aloittanut vertaislainasijoittamisen seurannan käyttäen apunaan Fellow Financen tarjoamaa verkkopalvelua. Lisäksi Sijoittaja.fi on perustanut Fellow Financen palveluun oikealla rahalla perustetun livesalkun.

Fellow Financessa palvelun erinomainen toimivuus sekä näytöt luottoluokitusprosessin toimivuudesta ovat yhteistyön perusta. ”Meille on tärkeää, että sijoitamme myös itse suosimiimme ratkaisuihin ja uskomme tällä sijoitusmuodolla olevan tilausta tässä markkinatilanteessa”, kertoo Sijoittaja.fi:n toimitusjohtaja Hannu Huuskonen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Sijoittaja.fi:n ennakkoluulottomuudesta ottaa seurantaansa ja analysoitavaksi vertaislainauksen ensimmäisenä riippumattomana tahona Suomessa. Onhan vertaislainaus aidosti uusi omaisuusluokka suomalaisten sijoittajien salkkuihin. Vertaislainauksella ei ole merkittävää riippuvuutta muihin perinteisiin sijoitusmuotoihin kuten osakkeisiin tai yrityslainoihin”, kertoo Fellow Financen toimitusjohtaja Jouni Hintikka.

Vertaislainaus mullistaa perinteistä rahoituskenttää

Sijoittamisen parissa ETF:ien voittokulku näyttää väistämättömältä syöden perinteisten rahastojen liiketoimintaa. Vastaavasti vertaislainaus mullistaa perinteistä rahoitusmarkkinaa, mutta tarjoaa samalla myös sijoittajille loistavan mahdollisuuden saada tuottoja, jotka perinteisesti ovat kuuluneet pankeille ja niiden rahoitusyhtiöille.

Vertaislainaus on osoittautunut maailmalla tuottavaksi ja tuottotasoihin nähden turvalliseksi tavaksi sijoittaa. Hyvin kuvaavaa on, että maailman suurin varainhoitaja ja maailman suurimman ETF-talon iSharesin omistaja BlackRock on keskeisesti mukana myös Yhdysvaltain toiseksi suurimmassa vertaislainapalvelussa Prosperissa.

”Juttelin viime viikolla joukkorahoitukseen erikoistuneen Cambridgen yliopiston professorin Robert Wardropin kanssa, joka kertoi havainneensa pankkien heränneen tilanteeseen viimeisen vuoden aikana”, kertoo Huuskonen.northcrypto


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy