Markkina reilussa kolmessa minuutissa – joko lasku ohi?

Markkinaliikkeet ovat olleet nopeita. Käymme videolla tärkeimmät tapahtumat läpi. Joko lasku on ohi? Tietyt positiiviset signaalit tukevat tätä väitettä.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Markkinaliikkeet ovat olleet nopeita. Käymme videolla tärkeimmät tapahtumat läpi. Joko lasku on ohi? Tietyt positiiviset signaalit tukevat tätä väitettä.

Joko lasku ohi?

Markkinakatsausvideolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät markkinakäänteet ja signaalit, jotka kertovat, että markkinalasku olisi ohi.

Aiemmin ennustamamme S&P 500 -indeksin tärkeä tukitaso 3230 pistettä piti. Myös markkinadynamiikka on mielestämme nyt korjaantunut.

Parhaat osakkeet, ns. markkinaliiderit, olivat 21.9.2020 jo nousussa. Tämä on positiivinen signaali, sillä sijoittajat aloittavat normaalissa markkinatilanteessa ostamisen aina parhaista.

Teknologiaosakkeiden pahin hypearvostus on nyt purettu, sillä osakkeet ovat keskimäärin yli 15 % syyskuun alun huipputasojen alapuolella. Markkina on nyt terveempi kuin kolme viikkoa sitten.

Sijoittaja ei voi huokaista täysin helpotuksesta, sillä riskejä on edelleen tarkkailtava. Markkinamomentin uudelleenkehittyminen ei tapahdu yhdessä yössä.

Katso video!

Klikkaamalla aikaa siirryt suoraan aiheeseen videolla (avaa uuden välilehden).

0:22 Mitä tuli sanottua 16.9.2020

1:15 Tilanne nyt 22.9.2020

2:22 S&P 500-indeksi

3:15 Yhteenveto

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku

Salkku sijoittaa parhaisiin teknologiaosakkeisiin maailmalta. Strategiana on sijoittaa yhtiöihin, jotka ovat osoittaneet vahvaa kasvua ja tuloksentekoa historiassa sekä lisäarvon tuottoa omistajille. 

TUTUSTU SALKKUIHIN JA LATAA ESITTELY!

Osakkeet valitaan nopeasti kasvavilta megatrendisektoreilta: internet, digitalisaatio, e-commerce, pilviteknologia, AI, fintech, sosiaalinen media jne.. Osakevalinnassa hyödynnämme kvantitatiivista analyysia ja omaa sijoitusnäkemystämme.

Disruptiiviset teknologiaosakkeet -salkku
Sinua voisi kiinnostaa
Parhaat Suomi-osakkeet vuodelle 2024
Tekoälyuutiset: Tekoälyrobotit ovat täällä
Osakesäästötili sijoituskohteena
Osakesäästötili UKK | Usein kysytyt kysymykset
Sijoittajan valinnat