Indeksityökalu ilmaiseksi pääsiäisen ajan!

Sijoita fiksummin

Indeksin valintatyökalu tarjoaa uuden uniikin lähestymistavan houkuttelevimpien osakeindeksien etsimiseen. Työkalun avulla sijoittaja saa helposti tiedon siitä, mille maantieteelliselle alueelle tai toimialalle kannattaisi juuri nyt sijoittaa.

Julkaistu: 02.04.2015 Kirjoittaja:

ETF-rahasto indeksin valintatyökalu

Sijoittaja.fi:n Indeksityökalu on kehitetty hyödyntäen sijoitustutkimuksen ja maailman johtavien investointipankkien sekä tutkimustalojen kvantitatiivisia malleja. Työkalu pisteyttää osakeindeksit eri tunnuslukujen ja ominaisuuksien avulla ja laittaa ne paremmuusjärjestykseen.

Työkalun avulla sijoittaja saa helposti tiedon siitä, mille maantieteelliselle alueelle tai toimialalle kannattaisi juuri nyt sijoittaa. Työkalun avulla voi myös etsiä omaan sijoitustyyliin sopivia indeksejä, kuten arvostuslukujen perusteella edullisimpia indeksejä, matalariskisiä indeksejä tai osinkoindeksejä.

Indeksivalintatyökalu sopii erinomaisesti ETF-sijoittamisesta kiinnostuneille, koska työkalusta löytää suoraan tehokkaimman ETF:n kyseiseen indeksiin.

Vastaavanlainen työkalu on puuttunut jopa ammattimaisilta sijoittajilta. Nyt sellainen on ensimmäisenä piensijoittajien käytössä.

Opi ETF-sijoittajaksi - lataa opas!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionetoro

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy