Northcrypto

Kansainvälisen sijoittamisen -ryhmä on nyt avattu!

Uusi keskusteluryhmä on avattu Facebookissa. Ryhmän tarkoituksena on olla avoin kaikille sijoittajille, jakaa sijoitusideoita kansainvälisiltä markkinoilta, keskustella markkinasta ja oppia sekä jakaa tietoa uudenajan sijoitusalustoista.

Julkaistu: 19.08.2020 Kirjoittaja:

Facebook kansainvälinen sijoittaminen keskustelu sijoittaminen

Hyvä Sijoittaja.fi:n lukija. Olemme saaneet paljon palautetta siitä, että meiltä puuttuu kunnollinen paikka keskustella, jakaa tietoa ja sparrailla toisiamme sijoittamisesta. Koska analysoimme ja tuotamme sisältöä kansainvälisistä markkinoista, vastasimme pyyntöönne ja olemme avanneet Kansainvälinen sijoittaminen Facebook-ryhmän!

Ryhmä on kaikille kansainvälisestä sijoittamisesta kiinnostuneille avoin. Mukana ryhmässä on myös näkemystä antamassa ja tietoa jakamassa Sijoittaja.fi:n salkunhoitajat, analyytikot, asiantuntijat ja jäsenet, mutta ennen kaikkea sana on kaikilla vapaa. 

Onko Suomi-osakkeista keskustelu sitten kielletty? 

No ei täysin, mutta pidetään paino kansainvälisellä puolella ja keskustelu rennon kannustavana. Muistutamme usein lukijoitamme siitä, että huolimatta upeista Helsingin pörssin yhtiöistä Suomen osakemarkkinat ovat vain 0,3% maailman osakemarkkinoista. Toisin sanoen sijoittamalla vain Suomeen menetät 99,7% muista sijoitusmahdollisuuksista. Siksi haluamme tuoda kansainvälistä osake- ja sijoitustarjontaa teille paremmin näkyväksi ja vaihtaa sijoitusideoita. 

Kyse on myös riskin hajauttamisesta

Eihän maailman suurimmat kovaa tulosta tekevät varainhoitofirmat tai yksityissijoittajat, kuten Peter Lynch tai Warren Buffetkaan sijoittaisi vain Suomeen, pohjoismaihin tai Eurooppaan. Hajauttaminen kannattaa aina. Erityisesti meille suomalaisille, sillä meidän salkumme ovat hyvin pitkälle Suomi-osakkeisiin painottuneita.

Tervetuloa mukaan kanssamme löytämään parhaat kansainväliset osakkeet, sijoitusalustat ja keskustelemaan markkinatilanteeseen sopivista strategioista.

Liity tästä keskusteluryhmään Facebookissa!

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy