Salolainen UV LED teollisuuteen suuntaava LED TAILOR INNOVA7ION on aloittanut osakeantinsa

Yhtiön tavoitteena on kerätä 8.8.2016 – 7.8.2017 1,5 miljoonaa euroa rahoitusta kiihdyttämään kasvuvauhtiaan.

Vieraileva kirjoittaja
Vieraileva kirjoittaja

Yhtiön tavoitteena on kerätä 8.8.2016 – 7.8.2017 1,5 miljoonaa euroa rahoitusta kiihdyttämään kasvuvauhtiaan.

LED-alan asiantuntijoista koostuva LED TAILOR INNOVA7ION valmistaa valkoisen LED-valon teollisuus valaisimia, mutta myös kasvavaan tahtiin UV LED -valoa hyödyntäen mm. desinfioivia ja steriloivia UV LED -tuotteita. UV LED puolta on tarkoitus tulevaisuudessa laajentaa myös ihosairauksien, kuten psoriaasiksen ja atooppisen ekseeman hoitoon. Keksinnöt ovat jo saaneet Patentti ja rekisteröintihallituksen tunnustuksen. Yhtiön perustaja, Easy Led Oy:nkin perustajana tunnettu, Mika Nummenpalo on tutkinut UV LED:n mahdollisuuksia jo vuosia ja uskoo vahvasti UV LED teollisuuden mullistuvan lähivuosina ja muuttavan koko maailman ilmiömäisesti taistelussa bakteereja vastaan.

LED TAILOR INNOVA7ION:n kehittämillä ratkaisuilla voidaan tulevaisuudessa suorittaa erilaisten tilojen ja esineiden desinfiointia ja sterilointia, mm. sairaalan toimenpidehuoneiden pintojen puhdistusta resistenteistä bakteereista. Tiloja ja pintoja, joissa bakteerit elävät ja lisääntyvät on loputtomia määriä, joita ei ole mahdollista puhdistaa tarpeeksi tarkasti ja siksi kemikaalivapaat ratkaisut ovat tulevaisuuden kannalta hyvin tervetulleita.

Yhtiön kehittämillä tuotteilla ei ole ainoastaan pyritä tuhoamaan haitallisia bakteereita, sillä ratkaisu tulee tulevaisuudessa soveltumaan myös haavojen ja ihotautien hoitoon. Esimerkiksi psoriasis pystytään hoitamaan entistä tarkemmin, sillä valo ei enää sisällä haitallisia aallonpituuksia nykyisten valojen tapaan. LED TAILOR INNOVA7ION kehittämällä ratkaisulla pystytään vaikuttamaan puhtaamman ja terveellisemmän ympäristön puolesta ja näin ollen saavuttamaan yhteiskunnallisesti merkittäviä säästöjä.

LED TAILOR INNOVA7ION:n Osakeanti materiaaleissa kerrotaan, että yhtiö pyrkii osakeannissa kerättävän pääoman avulla moninkertaistamaan tuotantonsa seuraavien vuosien aikana. Lisäksi osakeantivaroja suunnataan uuden henkilöstön palkkaamiseen, tuotekehitykseen ja markkinoinnin tehostamiseen. Kasvua haetaan pääoman turvin myös ulkomailta. Osakepääoma jakautuu A- ja B-sarjan osakkeisiin. Kummallakin osakkeella on oikeus samankokoiseen osinkoon. A-sarjan osakkeella on 4 ääntä ja B-sarjan osakkeella yksi ääni. A-osakkeiden määrä on 15 000 ja B-osakkeiden 20 000 kappaletta. Osakeannissa on merkittävänä vain B-sarjan osakkeita 75 euron kappale hintaan.

Merkittävien osakkeiden vähimmäismäärä on viisi kappaletta. Ylimerkintätilanteessa yhtiön hallituksella on oikeus päättää, miten osakkeet jaetaan merkitsijöiden kesken. Yhtiön tavoitteena on jakaa osinkoa keskimäärin 40-60 prosenttia nettotuloksesta huomioiden liiketoiminnan kehitystarpeet ja lähivuosien näkymät. Osingon jako on 1/1 osakkeiden määrässä.

Tutustu osakeantiin

Tutustu LED TAILOR INNOVA7ION:n osakeanti materiaaleihin ja osta osakkeita osoitteesta: www.ledtailor.fi/osakeanti

 

Sijoittaja.fi tarjoaa näkyvyyden mielenkiintoisille pääomasijoituskohteille. Kumppaniartikkeli.

Sinua voisi kiinnostaa
Miten kulutusluottojen korkokatto vaikuttaa sijoittamiseen?
Osakemarkkinat matkalla uusiin huippuihin – kiitos keskuspankeille!
Kauppasodan eskaloituminen tarjoaa vuoden parhaan ostopaikan?
Ilmoittaudu webinaariin
Sijoittajan valinnat