Zoran kehittämällä Hertta-testillä voidaan ennustaa sydänkohtausriskiä – rahoituskierros käynnissä Privanetin AROUND-palvelussa

Zora Biosciences Oy:n Suomessa kehitetty Hertta-sydänkohtausriskitesti perustuu verinäytteeseen ja mittaa vakavan sydänkohtauksen riskiä tarkemmin kuin pelkät kolesterolitestit. Hertta ennustaa lähivuosien (1-10 vuotta) sydänkohtausriskiä. Hertta-sydänkohtausriskitestillä saadaan selville, kuuluuko riskiryhmään. Tämä tieto auttaa muuttamaan elintapoja ajoissa ja pienentämään sydänkohtauksen riskiä.

Privanet

Katso video

Zora Biosciences Oy – Hertta-sydänriskitesti from AROUND – Privanet Securities on Vimeo.

Mikä on Zoran konkreettinen tuote?

Zoran Suomessa kehitetty Hertta-sydänkohtausriskitesti perustuu verinäytteeseen ja mittaa vakavan sydänkohtauksen riskiä tarkemmin kuin pelkät kolesterolitestit. Hertta ennustaa lähivuosien (1-10 vuotta) sydänkohtausriskiä. Tekemällä Hertta-sydänkohtausriskitestin saa selville, kuuluuko riskiryhmään. Tämä tieto auttaa muuttamaan elintapoja ajoissa ja pienentämään sydänkohtauksen riskiä.

Miksi yhtiöön kannattaa sijoittaa? Tässä 6 syytä:

 1. Hertta-testillä voidaan korvata vanhentuneet LDL-kolesterolitestit. Se avaa huikean kasvupotentiaalin ottaen huomioon tämänhetkisen LDL-kolesteroli testivolyymin(50 miljooonaa testiä Yhdysvalloissa ja 91 miljoonaa Euroopassa vuosittain). Myös pääsy Käypä hoito -suosituksiin eri maissa, LDL-kolesterolin rinnalle tai sen sijaan, toisi varmaa kassavirtaa vuosiksi eteenpäin.
 2. Löytämällä paremmin korkean riskin potilaita voidaan säästää terveydenhuollon kustannuksia ja kohdentaa resursseja paremmin niitä eniten tarvitseville.
 3. Zoran tiimi on kymmenen vuoden ajan luonut kansainvälisiä ja kotimaisia verkostoja diagnostiikan sektorilla ja sydäntautitutkimuslaitosten sekä mielipidevaikuttajien keskuudessa. Zoran tiimiläisillä on myös vuosien kokemusta kansainvälisestä lääke- ja bioteknologiateollisuudesta.
 4. Yhdysvalloissa pörssilistattu Vermillion-yhtiö perustaa liiketoimintansa munasarjasyövän diagnostiikkaan. Zoran testi pyrkii olemaan tätä tuotetta tehokkaampi ja jopa seulomaan potilaita tunnistaen munasarjasyövän ennen oireita. Tauti on tällä hetkellä tappava, koska kellään ei ole tarjota luotettavaa diagnostista seulontatyökalua varhaisen vaiheen syövän todentamiseen.
 5. Hertalla voidaan ennakoida sokeritaudin puhkeamista ja innostaa henkilöitä elämäntapamuutoksiin, joilla taudin puhkeaminen voidaan jopa estää. Tämä Hertan tarjoama lisäpiirre on omiaan nostamaan tuotteen arvoa ja tekee siitä verrattoman valmentajan sydän ja aineenvaihduntatautien seurantaan niin kuluttajille kuin terveydenhoidon henkilökunnallekin.
 6. Zoran Hertta on harvoja suomalaisia diagnostiikan alan tuotteita, joilla on jo jalansija Yhdysvalloissa ja vahva tukijalka paikallisessa partnerissaan. Tämän päälle on hyvä rakentaa laaja jakeluverkosto ja saada merkittävää kasvua sekä kassavirtaa tästä maailman suurimmasta kliinisen diagnostiikan markkinasta.

Mihin yhtiö käyttää rahoituskierroksella kerätyt varat?

Rahoituskierroksella kerättävät varat yhtiö hyödyntää sekä markkinointiin että tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Tutkimuksen tavoitteena on julkaista lisää tieteellisiä tuloksia Hertta-testin soveltamisesta, lääkäreiden ja testin käyttäjien hyödynnettäväksi. Zoran vahvuudet ovat yli vuosikymmenen toiminta diagnostiikka-alalla, vahva kansainvälinen verkosto, laaja patenttisalkku, kaupallistettu tuote ja mahdollisuudet kehittää uusia testejä terveydenhuollon käyttöön. Näillä eväin yhtiöstä on kasvava vahva tekijä terveysteknologiamarkkinoilla.

Näin pääset mukaan parantamaan terveyttä:

Rahoituskierros käynnistyi Privanetin AROUND-joukkorahoituspalvelussa tiistaina 6.2. Löydät sivulta kaikki rahoituskierrokseen liittyvät materiaalit ehtoineen.

 

Tässä vielä perustiedot rahoituskierroksesta

 • Tarjottava määrä osakkeita:   666.667 kpl
 • Osakekohtainen hinta:            6,00 €
 • Minimimerkintämäärä:           300 kpl
 • Pre-money valuaatio:              n. 14,25 milj. €
 • Kierroksen koko:                      noin 1,5-4 milj. €
 • Arvo-osuusmuotoisuus:          kyllä

 

Kiinnostuitko? Tutustu AROUND-palvelussa >>

 

Kumppaniartikkeli, Privanet





SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT






YKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa




Tutustu yritysjäsenyyteen!

Tilaa sijoittajakirje



Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy