Uusi sijoituskohde: voimakkaasti kasvava ohjelmistoyhtiö TWID (Analyysia päivitetty)

TWID on Suomen johtava verkkokoulutusohjelmisto. Yhtiö toimii voimakkaasti kasvavalla toimialalla. Yhtiöllä on käynnissä osakeanti, jonka varat käytetään kansainvälisen kasvun kiihdyttämiseen. Lataa analyysimme TWIDistä! Huom! Merkintäaikaa ja -hintaa päivitetty!

osakeanti sijoitusideat

TWID

TWID on ohjelmistoyhtiö, joka toimii mielenkiintoisella voimakkaasti kasvavalla digitaalisen verkkokoulutuksen markkinalla.

Toimialan globaali markkinakasvu on 24 % vuodessa. TWIDin asiakkaita ovat kouluttaja- ja konsultointiyritykset, joita on Euroopassa arviolta puoli miljoonaa kappaletta. Markkinakoko on 3,75 miljardia euroa, josta TWID tavoittelee pitkällä tähtäimellä 5 %:n markkinaosuutta eli 188 miljoonaan euron liikevaihtoa.

Yhtiön jatkuva ohjelmistoliikevaihto on voimakkaassa kasvussa, tällä hetkellä noin 30 000 euroa kuukaudessa, kasvu 65 %. Yhtiön skaalautuva liiketoimintamalli mahdollistaa voimakkaan kasvun jatkumisen ja erinomaisen kannattavuuden tulevina vuosina. 

Osakeanti käynnissä 16.10.2017 asti

Yhtiöllä on käynnissä 0,2 – 0,6 M€:n osakeanti, jonka varat käytetään kansainvälisen kasvun kiihdyttämiseen. Osakeanti on auki 16.10.2017 ja minimimerkintä on 440 euroa. Yhtiö saanut merkittävän sijoituksen Vision+ pääomasijoitusyhtiöltä ja minimitavoite 200 000 euron on täyttynyt!

Olemme päivittäneet analyysin ennusteet vastaamaan uutta sijoittajille houkuttelevampaa merkintähintaa. Lue laajempi analyysimme TWIDistä!

Lataa analyysi

Kirjoita sähköpostiosoite ja lataa veloituksetta Sijoitta.fi:n tuottama analyysi TWIDistä. Yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

[contact-form-7 id=”66022″ title=”TWID lataa analyysi”]

Analyysi tehty yhteistyössä TWID Oy:n kanssa. Investment Intelligence Oy tai sen palveluksessa oleva henkilökunta ei vastaa analyysin mahdollisista puutteista tai virheistä, eikä sen perusteella tehdyistä tai tekemättä jätetyistä sijoitus- tai muista toimenpiteistä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy