New call-to-action

Suosituimmat ETF-uutuudet maailmalta

Katso, mihin uusiin ETF-rahastoihin on viimeisen kahdentoista kuukauden aikana virrannut eniten rahaa.

Julkaistu: 08.06.2017 Kirjoittaja:

ETF sijoitusideat TOP5

Sijoitusideoita ETF-työkalusta

Uudesta ETF-valintatyökalustamme löytää valmiita sijoitusideoita. Lue tästä, miten ETF-valintatyökalumme toimii. TOP5-listoista löytyvät kiinnostavimmat ETF-uutuudet.

TOP5 kiinnostavimmat ETF uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet

Kiinnostavimmat ETF-uutuudet ovat uusia alle 12 kk:ta voimassaolleita ETF-rahastoja, jotka ovat keränneet eniten rahavirtoja viimeisen 12 kk:n aikana. Kilpailu ETF-markkinoilla on kovaa. Voimakkaasti pääomia keräävissä ETF:issä on jotain poikkeuksellisen hyvää ja niihin kannattaa tutustua. Lue tästä artikkelista, mihin suursijoittajien rahaa virtasi viime kuussa.

Suosituin uutuus on ollut iSharesin yhdysvaltojen markkinoiden arvoyhtiöihin sijoittava MSCI USA Value Factor ETF (”IUVL LN”). Kahdentoista kuukauden aikana iSharesin ETF on kerännyt varallisuutta yli 969 miljoonan euron edestä. ETF:n vuosittainen hallinnointikulu on 0,2 % p.a. ETF ei maksa ulos tuotto-osuutta. Arvo-osakkeet ovat yksi vuoden 2017 sijoitusteemoistamme.

Toiseksi suosituin uutuus-ETF on First Trustin Nasdaq Bank ETF (”FTXO US”). ETF sijoittaa nimensä mukaisesti yhdysvaltalaisiin pankkialan yrityksiin. ETF sisältää 30 osaketta. Hallinnointikulu on 0,60 % p.a. ja pääomia ETF on kerännyt 12 kuukauden aikana 932 miljoonaa euroa.

Kolmannelta sijalta löytyy Sourcen raaka-aineisiin Bloomberg Commodity indeksin mukaisesti sijoittava Source Bloomberg Commodity ETF (”CMOD LN”). ETF:n hallinnointikulu on 0,19 % ja pääomia ETF on kerännyt 12 kuukauden aikana liki 800 miljoonan euron edestä.

Neljänneltä sijalta löytyy iSharesin automaatioon ja robotiikkaan erikoistuva iShares Automation & Robotics ETF (”RBOT LN”). ETF sijoittaa yhtiöihin, jotka kehittävät teknologiaa automaation ja robotiikan saralla. ETF:n hallinnointikulu on 0,4 % p.a. ja pääomia ETF on kerännyt 389 miljoonaa euroa.

Viidenneltä sijalta löytyy iSharesin MSCI Europe Mid Cap ETF (”EUMD LN”), joka sijoittaa eurooppalaisiin keskisuuriin (”mid cap”) yhtiöihin. Kirjoitimme ETF:stä poiminnan 7.6.2017. ETF:n vuosittainen hallinnointikulu on 0,15 %. ETF on laskettu liikkeelle 22.5.2017 ja pääomia se on ehtiynt kerätä noin 460 miljoonaa euroa. ETF ei ole suunnitellut maksavansa ulos tuotto-osuutta.

Katso TOP5-lista ETF-valintatyökalusta.New call-to-action


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy