New call-to-action

Osakesijoittajalle tarjolla tuottoja Aasiasta

Tuotto, sijoittamisen mahdollisuudet

Indeksin valintatyökalu on ehdoton apuväline jokaiselle sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa Suomen ulkopuolelle. Työkalusta sijoittaja saa helposti käsityksen siitä, mille maantieteelliselle alueelle tai toimialalle kannattaa sijoittaa juuri nyt. Tällä hetkellä kärjen valloittavat Aasian osakeindeksit.

Julkaistu: 03.04.2017 Kirjoittaja:

ETF indeksin valintatyökalu sijoitusideat

Indeksin valintatyökalu

Indeksin valintatyökalusta löytyvät maailman houkuttelevimmat osakeindeksit. Työkalu pisteyttää indeksit erilaisten ominaisuuksien ja tunnuslukujen avulla. ETF-sijoittaja löytää työkalusta valitsemaansa indeksiin suoraan tehokkaimman ETF:n.

Työkalun kärki-indeksit

Indeksin valintatyökalun TOP 3 on seuraava:

  1. Hongkongiin listatut mannerkiinalaiset osakkeet
  2. Eurooppalaiset autoteollisuussektorin osakkeet
  3. Etelä-Korealaiset osakkeet

Hongkongiin listatut mannerkiinalaiset yhtiöt ja eurooppalainen autoteollisuussektori ovat kolmikon riskisimmät indeksit. Sijoittajan pitää siten varautua kurssiheiluntaan. Kaikki kolme indeksiä ovat keskimääräistä laadukkaampia eli indeksin yhtiöiden kannattavuus on vakaata. Kaikkien indeksien arvostuspisteet ovat erinomaiset. Osinkoarvostus on heikko Etelä-Korealaisilla yhtiöillä. Historiaan peilaten Hongkongiin listatut mannerkiinalaiset yhtiöt ovat edullisesti arvostetut. Parast tulostrendi on Etelä-Korealaisilla yhtiöillä.

TOP 3 sijoittajan näkökulmasta

jasensisalto_kirjauduSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITSijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy