Pienyhtiörahastot rahastotyökalun tuottokärjessä

Viimeisen kolmen kuukauden aikana pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden suomalaisten rahastojen kärkeen. Tutkimme rahastojen tuottoja Rahastotyökalun avulla.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Viimeisen kolmen kuukauden aikana pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden suomalaisten rahastojen kärkeen. Tutkimme rahastojen tuottoja Rahastotyökalun avulla.

Pienyhtiörahastot tuottaneet parhaiten

Tutkimme Sijoittaja.fi:n Rahastotyökalun avulla mitkä suomalaiset rahastot ovat viime aikoina tarjonneet parhaita tuottoja. Rahastotyökalu sisältää yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Rahastotyökalu on osana Sijoittaja.fi-jäsenyyttä, ja se löytyy Sijoittaja360-palvelusta.

Tällä hetkellä viime kuukausien kovimpien tuottojen kärjessä on nähtävillä selkeä trendi. Pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden rahastojen kärkisijoille. Pienyhtiösijoittaminen on tunnettu sijoitusstrategia, jolla pyritään saamaan markkinoita parempaa tuottoa sijoittamalla pääosin pienempien yhtiöiden osakkeisiin. Pienyhtiörahastot tarjoavat sijoittajalle helpon pääsyn pienyhtiöiden markkinoille, ja hyvin hajautetut rahastot vähentävät sijoittajan riskiä yksittäisiin pienyhtiöihin sijoittamiseen verrattuna.

Myös laajemmassa suomalaisten osakkeiden rahastovertailussa useampi pienyhtiörahasto nousi listan kärkisijoille.

Kymmenen parhaiten tuottanutta rahastoa viime kuukausilta

Jäsenosiossa tutustumme tarkemmin parhaiten tuottaneisiin suomalaisiin rahastojen viime kuukausien ajalta. Artikkelissa vertailemme myös rahastojen kuluja ja tutkimme mitä osakkeita löytyy parhaiten tuottaneiden pienyhtiörahastojen listoilta.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu Lue koko artikkeli

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja kaikkiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Sijoittaja360° avulla seuraat markkinaa. Tiedät koska on oikea aika sijoittaa osakkeisiin. Mukana myös suositut Osake- ja ETF-työkalut.

Sinua voisi kiinnostaa
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
Vastuullinen sijoittaminen on megatrendi, joka ei katoa – tarkastelussa UB Uusiutuva Energia
Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rahastosijoittamisesta
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat