Pienyhtiörahastot rahastotyökalun tuottokärjessä

Viimeisen kolmen kuukauden aikana pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden suomalaisten rahastojen kärkeen. Tutkimme rahastojen tuottoja Rahastotyökalun avulla.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Viimeisen kolmen kuukauden aikana pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden suomalaisten rahastojen kärkeen. Tutkimme rahastojen tuottoja Rahastotyökalun avulla.

Pienyhtiörahastot tuottaneet parhaiten

Tutkimme Sijoittaja.fi:n Rahastotyökalun avulla mitkä suomalaiset rahastot ovat viime aikoina tarjonneet parhaita tuottoja. Rahastotyökalu sisältää yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Rahastotyökalu on osana Sijoittaja.fi-jäsenyyttä, ja se löytyy Sijoittaja360-palvelusta.

Tällä hetkellä viime kuukausien kovimpien tuottojen kärjessä on nähtävillä selkeä trendi. Pienyhtiörahastot ovat nousseet parhaiten tuottaneiden rahastojen kärkisijoille. Pienyhtiösijoittaminen on tunnettu sijoitusstrategia, jolla pyritään saamaan markkinoita parempaa tuottoa sijoittamalla pääosin pienempien yhtiöiden osakkeisiin. Pienyhtiörahastot tarjoavat sijoittajalle helpon pääsyn pienyhtiöiden markkinoille, ja hyvin hajautetut rahastot vähentävät sijoittajan riskiä yksittäisiin pienyhtiöihin sijoittamiseen verrattuna.

Myös laajemmassa suomalaisten osakkeiden rahastovertailussa useampi pienyhtiörahasto nousi listan kärkisijoille.

Kymmenen parhaiten tuottanutta rahastoa viime kuukausilta

Jäsenosiossa tutustumme tarkemmin parhaiten tuottaneisiin suomalaisiin rahastojen viime kuukausien ajalta. Artikkelissa vertailemme myös rahastojen kuluja ja tutkimme mitä osakkeita löytyy parhaiten tuottaneiden pienyhtiörahastojen listoilta.

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Sinua voisi kiinnostaa
Pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden hyödyntäminen tuloskauden aikana
Miksi ROE on huono laadun mittari?
Tuloskausi käynnistyy – katso tulosennusteet Osaketyökalusta
Sijoittajan valinnat