Näin Suomen viisi suosituinta rahastoa ovat tuottaneet

Tutkimme Rahastotyökalun avulla, miten Suomen suosituimmat rahastot ovat tuottaneet viime kuukausien aikana. Rahastotyökalu sisältää yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa.

Sijoittaja.fi
Sijoittaja.fi

Tutkimme Rahastotyökalun avulla, miten Suomen suosituimmat rahastot ovat tuottaneet viime kuukausien aikana. Rahastotyökalu sisältää yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa.

Suosituimpien rahastojen tuotot vertailussa

Rahastosijoittaminen on suomalaisten sijoittajien keskuudessa suosittu sijoittamisen muoto. Suosituimpien rahastojen koot liikkuvat miljardeissa euroissa. Tutkimme Sijoittaja.fi:n tuoreen Rahastotyökalun avulla, miten Suomen suosituimmat rahastot ovat tuottaneet.

Rahastotyökalu sisältää yli 250 erilaista yhdistelmä-, osake-, korko- ja kiinteistörahastoa. Rahastotyökalun avulla voit helposti vertailla esimerkiksi rahaston tuottoja, kuluja ja kokoa. Sijoittaja.fi-jäsenet saavat käyttöönsä Sijoittaja360-palvelun, johon kuuluu myös Rahastotyökalu.

Rahastotyökalun kautta ei voi suoraan sijoittaa rahastoihin, mutta sen avulla voi vertailla rahastoja ja rakentaa esimerkiksi oman rahastosalkun.

Suomalaisiin osakkeisiin sijoittavista rahastoista kiinnostuneelle olemme juuri myös päivittäneet suositun rahastovertailun, ja pääset lukemaan vertailun tulokset täältä.

Suosituimmat rahastot

Jäsenosiossa tutustumme tarkemmin, miten suosituimmat suomalaiset rahastot ovat pärjänneet viime aikoina.

Tällä hetkellä rahastojen koolla mitattuna suosituimmat suomalaiset rahastot ovat:

  • Nordea Vastuulliset Osakkeet Maailma A Kasvu
  • Nordea Korko A K
  • OP-Amerikka Indeksi A
  • Nordea Maailma Osinko A K
  • Nordea Global Enhanced K

Lue ilmaiseksi kaksi viikkoa Haluatko lukea artikkelin?

Sijoittaja.fi -jäsenenä saat lukuoikeuden tähän ja tuhansiin muihin artikkeleihin ja analyyseihin. Lisäksi saat käyttöösi Sijoittaja360 -palvelun. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu 11,90€. Voit perua koska tahansa.

Sinua voisi kiinnostaa
Pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden hyödyntäminen tuloskauden aikana
Miksi ROE on huono laadun mittari?
Tuloskausi käynnistyy – katso tulosennusteet Osaketyökalusta
Sijoittajan valinnat