Uusia yrityskauppakohteita ja sijoituskohde, jossa 9 %:n korkotuotto

myytävät yritykset

Sijoittaja Platinumissa on avattu uusi sijoituskohde, joka tarjoaa 9 %:n p.a. korkotuoton. Ostayritys.fi -palveluun vastaavasti on tullut useita mielenkiintoisia yrityskauppakohteita. Tässä mielenkiintoisimmat.

Ostayritys.fi Sijoittaja Platinum vaihtoehtoiset sijoituskohteet yrityslainat

Metallilasi Lindqvist Oy on Kokkolassa toimiva perheyritys, jonka toiminta on hyvin pitkälle keskittynyt rakennuksien julkisivujen alumiini-ja lasirakenteiden suunnitteluun, valmistukseen ja loppuasennukseen. Yritys on perustettu vuonna 2007.

Yritys hakee 27.000 euron lainaa ja tarjoaa lainalle 9 % p.a. tuoton. Sijoittaja Researchin luottoluokitus on BB ja minimikorkovaatimus 8,3 %.

Mielenkiintoisia kohteita Ostayritys.fi -palvelussa

Nuorisokoti. Yhtiö omistaa omalla isolla tontilla kolme hyväkuntoista rakennusta, joiden pinta-ala yhteensä yli 700m2., Rakennukset tarjoavat asuintilat 10 – 13 nuorelle, hyvin varustellun keittiön, oleskelu- ja harrastetiloja, toimistotilat, varasto- ja kalustotiloja sekä henkilökunnan lepotilan. Erinomainen sijoitus, sillä liiketoiminta on erittäin kannattavaa.

Maahantuonti- ja markkinointiyritys. Kulutustuotteiden maahantuontiin ja jatkojalostukseen erikoistunut yritys etsii toiminnalleen jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Yritys on vahvasti verkostoitunut, ja työllistää tällä hetkellä yrittäjän. Yritys on periaatteessa myynti- ja logistiikkayhtiö, joka soveltuu parhaiten vahvan myyntikokemuksen ja englanninkielentaidon omaavalle henkilölle. Tulevaa laajentumasta helpottaa muun muassa rakenteilla oleva verkkokauppa, joka mahdollistaa pienyritykselle erittäin hyvät kehittymis- ja laajentumismahdollisuudet.

Lauttaravintola Lohjalla. Loistava mahdollisuus viettää nykyinen ja tuleva kesä omalla lautalla, ja samalla tehdä rahaa! Myytävänä Lohjanjärvessä sijaitseva 22 vuotta toiminut lauttaravintola. Pinta-ala n. 300m2 ja asiakaspaikkoja 102kpl. Ravintolan vuosittaiset kiinteät kulut ovat hyvin pienet, joten idearikas yrittäjä voi tehdä hyvän tilin!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Trialbox
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy