Osallistu osakeantiin!

Sijoittaja.fi:n Välittäjävertailutyökalu avoinna nyt kaikille!

Säästä kuluissa, kilpailuta, vertaa

Sijoittaja.fi:n Välittäjävertailutyökalu on nyt avoinna kaikille Sijoittaja.fi:n kävijöille – ei pelkästään jäsenille. Haluamme tarjota jokaiselle sijoittajalle uudenlaisen tilaisuuden vertailla arvopaperivälittäjiä. Työkalun avulla sijoittajat löytävät helposti kustannustehokkaimman tai muuten sopivimman arvopaperivälittäjän omaan kaupankäyntiinsä.

Julkaistu: 21.05.2015 Kirjoittaja:

arvopaperivälittäjä välittäjävertailu välittäjävertailutyökalu

Välittäjävertailutyökalu ottaa huomioon salkun koon, keskimääräisen kaupankäyntitiheyden sekä kauppojen keskimääräisen koon. Työkalu vertaa välittäjien kustannuksia, mutta sijoittajan tulee huomioida, että välittäjät voivat tarjota sijoittajille myös muita etuja. Sijoittaja.fi on tarjonnut arvopaperivälittäjille mahdollisuuden lisänäkyvyyteen näiden etujen osalta.

arvopaperivälittäjät

Säästä kuluissa

Sijoittaja voi säästää merkittävän summan kuukaudessa valitsemalla itselleen sopivimman arvopaperivälittäjän. Alla olevassa esimerkkilaskelmassa salkun koko on 20 000 euroa, sijoittaja tekee keskimäärin kolme 2 000 euron kauppaa kuukaudessa kotimaisilla osakkeilla.

Edullisimman ja kalleimman välittäjän välillä on eroa kymmeniä euroja. Vuodessa kustannussäästöä tulee satasia.

Hinta ei ole kuitenkaan ainut tekijä, jota kannattaa tuijottaa. Välittäjien kaupankäyntialustat eroavat toisistaan. Toiset ovat kehittyneimpiä kuin toiset. Osa välittäjistä tarjoaa myös laajemman valikoiman sijoituskohteita, kuten ETF:iä ja ulkomaisia osakkeita.

Edullisin arvopaperivälittäjä

Sijoittaja.fi tarjoaa myös muita uudenaikaisia työkaluja

Välittäjävertailutyökalun käyttö yhdessä muiden työkalujemme kanssa tarjoaa sijoittajille merkittävän mahdollisuuden parantaa sijoitusten tuottoa. ETF -valintatyökalun avulla sijoittaja löytää markkinoiden tehokkaimmat ETF:t ja Indeksin valintatyökalun avulla sijoittaja saa helposti tiedon siitä, mille maantieteelliselle alueelle tai toimialalle kannattaa milloinkin sijoittaa. Kun taas Suomalaisten yhtiöiden valintatyökalu tarjoaa uuden uniikin lähestymistavan houkuttelevimpien suomalaisyhtiöiden etsimiseen. Sen avulla käyttäjä voi etsiä tehokkaasti strategiaansa, tyyliinsä tai sen hetkiseen markkinatilanteeseen soveltuvia osakkeita.

Tutustu sijoittajan työkaluihin:

Liity jäseneksi täältä!Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy