estateguru

Kolme kasvuosaketta, joiden kasvuluvut eivät ole tästä maailmasta

Selvitimme tuloskaudelta kolme teknologiaosaketta, joiden kasvuluvut ovat omissa sfääreissä. Näillä osakkeilla on kuluvana vuotena saanut yli 100 %:n tuotot ja kasvupotentiaalia on vielä jäljellä. Analyysiosio vain jäsenille.

Julkaistu: 09.11.2020 Kirjoittaja:

osakkeet sijoitusideat tulokset

Parhaimmilla kasvuosakkeilla saa parhaan tuoton

Kasvuosakkeet ovat olleet erinomainen sijoitus koronamarkkinassa. Myös pitemmällä historialla tarkasteltuna parhaat kasvuosakkeet tarjoavat parhaan tuoton. Tuotto syntyy ajan kanssa voimakkaasta kasvusta korkoa korolle -ilmiön kautta.

Tässä aiemmasta artikkelista tuttu kuvaaja, joka osoittaa kotimaisten ja ulkomaisten teknologiaosakkeiden sijoitusten arvonkehitystä 10 vuoden ajalta. Kuvasta voidaan nähdä, että parhaat kasvajat Netflix, Revenio Group ja Amazon ovat tarjonneet pitkäjänteiselle sijoittajalle erinomaiset tuotot. Vastaavasti nihkeässä kasvajassa, kuten Nokiassa, tuotto on ollut negatiivinen.

Kolme superkasvajaa

Jäsenille suunattussa osiossa poimimme kansainväliseltä tuloskaudelta kolme huippumielenkiintoista teknologiayhtiöitä, joiden kasvuluvut olivat Q3:lla kansainvälisen pörssin parhaimmistoa.

Yhtiöt ovat yhdysvaltalaiset Peloton ja Square sekä Latinalaisen Amerikan nouseva tähti MercadoLibre.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Kokeile ilmaiseksi

Saat käyttöösi kaikki sijoittajan työkalut ja lukuoikeuden sisältöön.

Aloita ilmainen kokeiluestateguru


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELIT


ostetuimmat osakkeet etorossa

Image


estateguru

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy