Sijoittaja.fi:n Osaketyökaluun 13 uutta osaketta

Lisäsimme Osaketyökaluun 13 uutta mielenkiintoista kotimaista osaketta. Mukana on uusia listautujia ja päälistalle nousseita osakkeita. Työkalussamme on nyt 116 suomalaista osaketta. Evli sai uusista parhaimmat pisteet.

Timo Heikkilä
Timo Heikkilä

Lisäsimme Osaketyökaluun 13 uutta mielenkiintoista kotimaista osaketta. Mukana on uusia listautujia ja päälistalle nousseita osakkeita. Työkalussamme on nyt 116 suomalaista osaketta. Evli sai uusista parhaimmat pisteet.

Sijoittaja.fi:n Osaketyökalu

Sijoittaja.fi:n Osaketyökalulla löydät houkuttelevimmat ja sijoitustyyliisi sopivat osakkeet. Osakkeet pisteytetään eri ominaisuuksien perusteella ja jokaiselle osakkeelle lasketaan Sijoittaja.fi:n kokonaispisteet. Parhaat osakkeet saavat korkeimmat pisteet. Historiallisesti Sijoittaja.fi-kokonaispisteiden perusteella sijoittamalla sijoittaja olisi voinut päihittää markkinat merkittävällä erolla.

Työkalu tarjoaa yli 1200 osakkeen sijoitusavaruuden, jota voit käyttää suomalaisten ja ulkomaisten osakkeiden vertailuun. Osaketyökalu käyttää Sijoittaja.fi:n pisteytystä, joka perustuu pitkäaikaiseen kehitystyöhömme sekä maailman johtavan sijoitustutkimuksen löydöksiin erilaisista ilmiöistä ja strategioista osaketuottojen ennustamisessa.

Osaketyökalulla voit hakea osakkeita hakusanalla tai sektoreittain, löytää valmiita sijoitusideoita tai selailla osakkeita pisteytyksen ja arvostuslukujen perusteella.

Tutustu osaketyökaluun tästä!

Työkaluun 13 uutta suomalaista osaketta

Lisäsimme työkalun suomalaisten osakkeiden puolelle 13 uutta osaketta. Uudet osakkeet ovat: Asiakastieto, Consti, DNA, Evli Pankki, Qt Group, Robit, Rovio, Siili Solutions, Silmäasema, Taaleri, Talenom, Terveystalo, Tokmanni. Katso yhtiön pisteytys, viimeisin osavuosikatsaus ja kommenttimme klikkaamalla yhtiön nimeä.

Uusista yhtiöistä parhaimmat pisteet sai Evli Pankki. Ensimmäisellä kvartaalilla liiketoiminnan tuotot olivat 17,0 M€ (vertailukausi 16,1 M€) ja liikevoitto 5,2 M€ (vertailukausi 4,6 M€). Johdon mukaan vuosi alkoi vahvasti. Ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto ja liikevoitto paranivat selvästi edellisestä vuodesta. Samalla hoidettava asiakasvarallisuus nousi osakemarkkinoiden laskusta huolimatta uuteen ennätykseensä 11,4 miljardiin euroon. Asiakasvarallisuuden kasvua vauhditti onnistunut uusasiakashankinta, positiiviset rahastojen nettomerkinnät sekä uudet tuotelanseeraukset, etenkin strategisesti tärkeällä vaihtoehtoisten sijoitustuotteiden saralla. Evli arvioi vuoden 2018 tilikauden tuloksen olevan selvästi positiivinen.

Evli saa työkalussamme 70 pistettä ja nousi suoraan TOP 3:een. Yhtiö saa hyvät pisteet arvostus- ja osinkopisteet. Esimerkiksi yhtiön 12 kuukauden ennustetulla tuloksella laskettu P/E-luku on 10,9 ja osinkotuotto 5,3 %.

Koontitaulukko uusista osakkeista näkyy vain jäsenille. Liity jäseneksi!

Osta jäsenyys!

 

Sinua voisi kiinnostaa
Analyysi: Nordea ylitti ennusteet ensimmäisellä neljänneksellä
Analyysi: Nokian tulos näyttää paremmalta kuin onkaan
Tuloskausi käynnistyy – katso tulosennusteet Osaketyökalusta
RiverRecycle näkyvyys
Sijoittajan valinnat