Mielenkiintoinen sijoituskohde: Tule menestyvän panimon osakkaaksi!

Stallhagen on nopeasti kasvava ja samalla kannattava pienpanimo. Liikevaihto on yli nelinkertaistunut vuoden 2010 jälkeen. Oluiden kysyntä ylittää tuotantokapasiteetin, eikä nykyinen 800 000 litraa vuodessa enää riitä. Stallhagen hakee nyt osakeannilla rahoitusta laajentumisiin, vientiin ja tuotekehitykseen.

kumppaniartikkeli pääomasijoituskohteet suorat sijoituskohteet

Stallhagen Ab:n perusti pieni joukko ahvenanmaalaisia olutentusiasteja vuonna 2004 nimellä Ålands Bryggeri. Ajatuksena oli valmistaa hyvää olutta paikalliseen tarpeeseen. Tänään osakkaita on jo yli 1600 ja Stallhagen on vakiintunut laadukkaista oluistaan tunnettuna tavaramerkkinä.

Stallhagen myy 70 % tuotannostaan pulloissa ja 30 % astioissa. Puolet tuotannosta menee Ahvenanmaalle ja tax-free myyntiin. Suomen osuus on 48 %, vientiin menee 2 %. Stallhagenin pitkän aikavälin tavoite on myös lisätä myyntiä ja tavaramerkin tunnettuutta kansainvälisillä markkinoilla. Lupaavia vientituloksia on jo saatu mm. Belgiasta ja Japanista.

Stallhagen on Suomen kannattavin pienpanimo!

Pääset osallistumaan ja seuraamaan läheltä menestyvän kasvuhakuisen panimoyrityksen edistystä. Stallhagen oli vuonna 2015 liikevaihdon perusteella Suomen kolmanneksi suurin pienpanimo ja samalla niistä vakavaraisin ja kannattavin.

Stallhagen luvut

Tutustu tarkemmin lukuihin Stallhagenin sivuilta.

Laaja jakeluverkosto

Stallhagenin maukkaat oluet ovat vallanneet jalansijaa niin lähimarkkinoilla ja Suomessa kuin ulkomaillakin: Stallhagenin olutta myydään jo Ruotsissa, Belgiassa ja Japanissa asti. Panimon tuotteita on tarjolla yli 1 000 kaupassa ja 200 ravintolassa ympäri Suomea.

Stallhagenin osakeanti

Stallhagen pyrkii keräämään osakeannilla vähintään 0,6 ja enintään 1,6 miljoona euroa. Uusi pääoma on osa noin 7 miljoonan euron investointipakettia, jolla rahoitetaan panimon laajennus. EU ja Ahvenanmaan maakuntahallitus ovat myöntäneet 1,4 miljoonaa investointitukea; pankkilainaa 3-4 miljoonaa, loppuosa rahoituksesta katetaan osakeannilla.  

Ekopanimo tulevaisuuden oluttuotantoon

Rahoituksen Stallhagen käyttää investointeihin, joilla kolminkertaistetaan tuotantokapasiteetti ja rakennetaan uusi tuotantohalli. Lisäksi Stallhagen investoi tölkkilinjaan nykyisen pullotuslinjan rinnalle. Kevään 2017 aikana tullaan selvittämään mahdollisuutta aloittaa siiderituotanto.

Uusi tuotantolaitos hyödyntää eurooppalaisen panimoteknologian kehittyneimpiä ratkaisuja. Energian kulutus pienenee: uusi panimo käyttää suhteellisesti 40 % vähemmän energiaa kuin nykyinen panimo. Kaikki energia tuotetaan tuulivoimalla. Lämminvesi kierrätetään, käytetty mäski menee eläinten ruoaksi. Ja mikä tärkeintä: panemme jatkossakin oluita taidolla ja intohimolla – uusi teknologia antaa meille mahdollisuudet tehdä niistä tieteellä ja tarkkuudella parempia kuin koskaan aikaisemmin!

Tässä tilaisuutesi sijoittaa Stallhagen Ab:n osakkeisiin

Osakeanti on alkanut 31.10.2016 ja merkintä jatkuu 31.12.2016 asti. Tutustu osakeantiin ja sijoita!

 

Kumppaniartikkeli – Stallhagen Ab

Lainmukaista tietoa sijoittajalle. Tämä ei ole Finanssivalvonnan hyväksymä osakeannista laadittu kooste artikkeli. Tässä kumppaniartikkelissa esitetyt tiedot perustuvat Finanssivalvonnan hyväksymään osakkeiden yleisölle tarjoamista varten laadittuun esitteeseen.SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

  • Osaketyökalu
  • ETF-työkalu
  • Indeksityökalu
  • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
  • Markkinakatsaus
  • Analyysit ja rahastovertailut
  • Mallisalkut ja sijoitusideat
  • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
  • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
  • Opastus chatissa
Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy