Osallistu osakeantiin!

Hyödy kehittyvien maiden kulutuskysynnän kasvusta!

TOP 10 osakkeet

Kehittyvien markkinoiden kulutuskysynnän kasvu on tuttu sijoitusteema sijoitusalaa seuraaville. Miten tähän voi tehokkaasti sijoittaa?

Julkaistu: 19.03.2016 Kirjoittaja:

ETF Kehittyvät markkinat

Kehittyvät maat kasvavat länsimaita nopeammin ja kuluttajien ostovoima paranee. Taloudet muuttuvat ajan kuluessa investointi- ja raaka-ainevetoisista maista kulutuspainotteisimmiksi. Tästä syystä pitkällä aikavälillä kehittyvien maiden kulutussektorin osakkeiden voidaan olettaa olevan hyvä sijoitus.

Kehittyvien markkinoiden tuotto-odotus on tällä hetkellä länsimaita korkeampi. Tuotto-odotukset voit katsoa täältä.

Defensiivinen kulutussektori sopii nykyiseen markkinatilanteeseen. Sektori nousee kehittyvien markkinoiden osakkeiden palautuessa, mutta on riskittömämpi vaihtoehto, jos markkinaturbulentti jatkuu. Yhdellä ETF:llä saa hajautuksen useaan eri maahan ja toimialaan, mikä entisestään laskee sijoittajan riskiä.

ETF sopii sijoitusinstrumenttina taktiseen näkemyksen ottoon erinomaisesti. Se on helppo ostaa ja ETF:n tuottokehitystä voi seurata samasta salkusta kuin osakkeidenkin. Ainakin edistyksellisimmillä välittäjillä. Jos ETF on sinulle tuntematon instrumentti, voit ladata ilmaisen ETF-oppaamme tästä.

Kulutussektori houkutteleva sijoituskohde juuri nyt (luettavissa vain jäsenille)Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy