Webinaaritallenne: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022

Suuri kiitos sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaariin osallistuneille! Tästä artikkelista löydät webinaaritallenteen sekä koosteen webinaarista.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Suuri kiitos sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaariin osallistuneille! Tästä artikkelista löydät webinaaritallenteen sekä koosteen webinaarista.

Mitkä ovat vuoden 2022 sijoitusnäkymät?

Sijoittaja.fi:n vuoden ensimmäisessä webinaarissa kerroimme vuoden 2022 sijoitusnäkemyksemme. Mitkä ovat osakemarkkinoiden osalta kuluvan vuoden sijoitusnäkymät?

Korkojen viimeaikainen nousu kaikkialla maailmassa on aiheuttanut etenkin korkean arvostustason kasvuosakkeiden kurssilaskua. Merkittävin korkoa nostava tekijä on Yhdysvaltain keskuspankki Fed, joka on toimillaan jo nyt nostanut sekä lyhyttä että pitkää korkoa. Fed on myös varoittanut useammasta koronnostosta tänä vuonna. Riskinä on, että aggressiiviset toimet hidastavat merkittävästi talouskasvua ja pörssiyritysten tuloskasvua.

Toisaalta pandemiatilanteen hellittäminen ja siitä aiheutuva tuotantoketjuhaasteiden purkautuminen, matkailualan virkistyminen, kulutuskysynnän kasvaminen voivat myös taata osakkeille yllättävän positiivisen tuloskasvun.

Katso webinaaritallenne

Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari järjestettiin keskiviikkona 9.2.2022. Webinaarin kesto on noin 57 minuuttia. Isäntänä toimi Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Markkinakatsaus ja sijoitusnäkemys vuodelle 2022
  • Osakemarkkinoiden vaihtoehtoiset skenaariot
  • Sijoitustrendit ja tärkeimmät sijoitusteemat
  • Kysymykset ja keskustelua
Lataa esitys: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari (pdf)

Webinaaritarjous – kokeile Sijoittaja.fi:n jäsenyyttä kolmen kuukauden ajan 20 eurolla!

Ole oma salkunhoitajasi! Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut, mallisalkut, markkinaympäristön sekä lukuoikeuden koko sisältöön.

Hyödynnä webinaaritarjouksemme, kolme kuukautta 20 eurolla! Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Tarjous on voimassa 28.2.2022 saakka.

Lunasta tarjous

Webinaarissa mainitut artikkelit

Sinua voisi kiinnostaa
Tekoälyuutiset: AI-vaikuttajien mukaan tekoäly voi aiheuttaa merkittävää haittaa ihmiskunnalle
Riski-indikaattori edelleen ”suosi osakkeita” -tasolla
Nvidia päihitti jälleen tulosennusteet – osake kohti huippulukemia
Sijoittajan valinnat