Webinaaritallenne: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022

Suuri kiitos sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaariin osallistuneille! Tästä artikkelista löydät webinaaritallenteen sekä koosteen webinaarista.

Anni Hurtig
Anni Hurtig

Suuri kiitos sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaariin osallistuneille! Tästä artikkelista löydät webinaaritallenteen sekä koosteen webinaarista.

Mitkä ovat vuoden 2022 sijoitusnäkymät?

Sijoittaja.fi:n vuoden ensimmäisessä webinaarissa kerroimme vuoden 2022 sijoitusnäkemyksemme. Mitkä ovat osakemarkkinoiden osalta kuluvan vuoden sijoitusnäkymät?

Korkojen viimeaikainen nousu kaikkialla maailmassa on aiheuttanut etenkin korkean arvostustason kasvuosakkeiden kurssilaskua. Merkittävin korkoa nostava tekijä on Yhdysvaltain keskuspankki Fed, joka on toimillaan jo nyt nostanut sekä lyhyttä että pitkää korkoa. Fed on myös varoittanut useammasta koronnostosta tänä vuonna. Riskinä on, että aggressiiviset toimet hidastavat merkittävästi talouskasvua ja pörssiyritysten tuloskasvua.

Toisaalta pandemiatilanteen hellittäminen ja siitä aiheutuva tuotantoketjuhaasteiden purkautuminen, matkailualan virkistyminen, kulutuskysynnän kasvaminen voivat myös taata osakkeille yllättävän positiivisen tuloskasvun.

Katso webinaaritallenne

Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari järjestettiin keskiviikkona 9.2.2022. Webinaarin kesto on noin 57 minuuttia. Isäntänä toimi Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Markkinakatsaus ja sijoitusnäkemys vuodelle 2022
  • Osakemarkkinoiden vaihtoehtoiset skenaariot
  • Sijoitustrendit ja tärkeimmät sijoitusteemat
  • Kysymykset ja keskustelua
Lataa esitys: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari (pdf)

Webinaarissa mainitut artikkelit

Sinua voisi kiinnostaa
säästäminen, osinko, sijoittaminen
Eniten kokonaispisteitä nostaneet Osaketyökalun osakkeet
Markkinakatsaus: Osakemarkkinoiden arvostukset koholla
CMD-analyysi: Atria avasi yritysostoja ja vastuullisuutta Nurmossa
United Bankers Oyj
Sijoittajan valinnat