Northcrypto

Webinaaritallenne: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022

sijoitusnäkymät

Suuri kiitos sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaariin osallistuneille! Tästä artikkelista löydät webinaaritallenteen sekä koosteen webinaarista.

Julkaistu: 10.02.2022 Kirjoittaja:

markkinakatsaus markkinaympäristö osakkeet sijoitusideat sijoitusteemat2022 webinaari

Mitkä ovat vuoden 2022 sijoitusnäkymät?

Sijoittaja.fi:n vuoden ensimmäisessä webinaarissa kerroimme vuoden 2022 sijoitusnäkemyksemme. Mitkä ovat osakemarkkinoiden osalta kuluvan vuoden sijoitusnäkymät?

Korkojen viimeaikainen nousu kaikkialla maailmassa on aiheuttanut etenkin korkean arvostustason kasvuosakkeiden kurssilaskua. Merkittävin korkoa nostava tekijä on Yhdysvaltain keskuspankki Fed, joka on toimillaan jo nyt nostanut sekä lyhyttä että pitkää korkoa. Fed on myös varoittanut useammasta koronnostosta tänä vuonna. Riskinä on, että aggressiiviset toimet hidastavat merkittävästi talouskasvua ja pörssiyritysten tuloskasvua.

Toisaalta pandemiatilanteen hellittäminen ja siitä aiheutuva tuotantoketjuhaasteiden purkautuminen, matkailualan virkistyminen, kulutuskysynnän kasvaminen voivat myös taata osakkeille yllättävän positiivisen tuloskasvun.

Katso webinaaritallenne

Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari järjestettiin keskiviikkona 9.2.2022. Webinaarin kesto on noin 57 minuuttia. Isäntänä toimi Sijoittaja.fi:n perustajayrittäjä Timo Heikkilä.

Webinaarissa käsiteltävät aiheet:

  • Markkinakatsaus ja sijoitusnäkemys vuodelle 2022
  • Osakemarkkinoiden vaihtoehtoiset skenaariot
  • Sijoitustrendit ja tärkeimmät sijoitusteemat
  • Kysymykset ja keskustelua
Lataa esitys: Sijoitusnäkymät vuodelle 2022 -webinaari (pdf)

Webinaaritarjous – kokeile Sijoittaja.fi:n jäsenyyttä kolmen kuukauden ajan 20 eurolla!

Ole oma salkunhoitajasi! Sijoittaja.fi:n jäsenenä saat käyttöösi sijoittajan työkalut, mallisalkut, markkinaympäristön sekä lukuoikeuden koko sisältöön.

Hyödynnä webinaaritarjouksemme, kolme kuukautta 20 eurolla! Tilaus on määräaikainen ja päättyy automaattisesti. Tarjous on voimassa 28.2.2022 saakka.

Lunasta tarjous

Webinaarissa mainitut artikkelitSINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITImage


New call-to-action

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy