Osallistu osakeantiin!

Maslog Oy:n osakeanti – uniikeilla tuotteilla kasvaville kansainvälisille markkinoille

Sähköavusteisiin teollisuuden koneisiin ja laitteisiin keskittynyt Maslog järjestää osakeannin. Annin tarkoituksena on tuoda lisärahoitusta yhtiön tuotekehitykseen, sekä vauhdittaa Maslogin siirtymistä kansainvälisille markkinoille. Lue lisää yhtiöstä sijoituskohteena.

Julkaistu: 14.06.2021 Kirjoittaja:

listaamattomat Maslog osakkeet sijoitusideat suorat sijoituskohteet

Maslogin Osakeanti

 • Osakeannin koko: enintään 16 500 osaketta (974 985,0 EUR)
 • Osakkeiden merkintähinta: 59,09 EUR
 • Yrityksen pre-money valuaatio: 6 500 000,0 EUR
 • Merkintäaika päättyy: 30.6.2021
Tutustu osakeantiin!

Mikä on Maslog?

Maslog Oy on vuonna 2017 Seinäjoella perustettu yhtiö, joka suunnittelee ja kehittää sähköavusteista voimalinjaa. Maslogin voimalinjaa voidaan käyttää esimerkiksi teollisuuden, logistiikan sekä terveydenhuoltoalan koneissa ja laitteissa. Käytännössä voimalinjan tarkoituksena on tehdä koneista sähköavusteisia, mikä yhtiön mukaan tekisi laitteiden kanssa toimimisesta helpompaa ja turvallisempaa.

Yhtiön ensimmäinen tuote on vuoden 2020 syksyllä markkinoille tullut sähköavusteinen pumppukärry Maslog Power Pallet Jack. Yhtiö on saanut voimassa olevan patentin tuotteen toiminnassa käytettävään teknologiaan.

Tuotekehitysputkessa sähköavusteinen sairaalasänky

Toistaiseksi Maslog toimii vain Suomessa, mutta osakeannilla tähdätään kansainvälisille markkinoille. Osa annilla kerätyistä varoista ohjataan voimalinjan tuotekehitykseen. Maslogin tavoitteena onkin tuoda markkinoille viimeistään vuoden 2022 alussa sähköavusteinen sairaalasänky, jolla yhtiö pääsisi kiinni myös terveydenhuoltoalan markkinaan.

Maslog Oy vaalii kotimaisuuttaan. Kaikki Maslogin voimapiirin kehitys- ja suunnittelutyö on tehty Suomessa. Vaikka ensimmäinen tuote, Maslog Power Pallet Jack on räätälöity Toyotan BT lifterin runkoon, ovat kaikki pumppukärryt valmistettu Ruotsissa suomalaisesta teräksestä. Itse tuotteen kokoaminen tapahtuu Oulussa, Sähkö-Rantek Oy:n tehtaalla.

Sähköistetyt kulkuneuvot yleistyneet räjähdysmäisesti – seuraavaksi vuorossa teollisuuden laitteet

Maslogin kehittämällä voimalinjalla on valtava potentiaali, sillä periaatteessa sähköavusteisuuden voi integroida mihin tahansa liikkuvaan laitteeseen tai koneeseen. Esimerkiksi viime vuosina katukuvassa ovat yleistyneet räjähdysmäisesti sähköavusteiset kulkuneuvot, kuten sähköpyörät ja -potkulaudat.

Terveydenhoidon ja materiaalikuljetusalojen markkinat ovat valtavat. Maslog tähtää näiden lisäksi myös muille toimialoille.

Vuosi vuodelta enemmän työntekijöiden työhyvinvoinnin, -ergonomian ja -turvallisuuden merkitys on kasvanut työnantajille. Tämä on Maslogille todella suotuisa megatrendi, sillä yhtiö pyrkii tavoitteillaan ja tuotteillaan parantamaan juuri näitä työnteon osa-alueita. Kuten Maslogin perustaja ja toimitusjohtaja Juha-Pekka Rintamäki toteaa yhtiön tarinan yhteydessä, ”Haluan tarjota työntekijöille helpotusta työntekoon. Uskon, että tulevaisuuden maailmassa äly korvaa voiman.“

Miksi sijoittaa Maslogiin?

 • Uniikki tuote. Maslogin Power Pallet Jack on maailman ensimmäinen ja ainoa sähköavusteinen pumppukärry.
 • Patentoitu teknologia. Maslog on saanut patentin sähköisen rengasmoottoriin ja avusteisuuden kattavaan kokonaisuuteen. Patentti sekä uniikki tuote auttavat säilyttämään edun suhteessa kilpaileviin yhtiöihin.
 • Valtavat markkinat. Jo tällä hetkellä yhtiö on kiinni suuressa markkinassa ensimmäisellä tuotteellaan. Helposti soveltuvan teknologian ansiosta Maslog on suunnitellut laajentavansa toimialaansa entisestään, eikä patentoidun teknologian käyttömahdollisuuksille nähdä rajoja.
 • Yhtiön sopeutumiskyky. Maslog kohtasi ongelmia liittyen tuotteensa markkinointiin koronapandemian puhjetessa. Yhtiö kuitenkin sopeutui hyvin tilanteeseen ja sai lanseerattua tuotteensa keskellä koronavuotta.
 • Rahoitus suunnataan kasvuun ja kehitykseen. Osakeannilla kerätyt varat sijoitetaan sähköavusteisen voimalinjan tuotekehitykseen, sekä kansainvälisille markkinoille siirtymiseen.
 • Trendien kysyntään vastaaminen. Maslogin tuotteet ja tavoitteet vastaavat työntekijöiden olosuhteiden parantamiseen liittyvää trendiä.
 • Kotimaisuus. Maslog Power Pallet Jackin suunnittelu, kehitys ja tuotteen kokoaminen tapahtuvat kaikki Suomessa. Myös rungon valmistamisessa käytetty teräs tulee Suomesta.
Tutustu osakeantiin!

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Maslog Oy:n kanssa.Osallistu osakeantiin!


SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITNew call-to-actionsuomen sijoitusmetsät
seuraa tuloskautta osaketyökalulla

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy