Fellow Finance – korkotuloa nyt myös Ruotsista

Fellow Finance on suomalainen vertaislainauspalvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa yksityishenkilöiden ja yritysten lainoihin. Fellow Finance tarjoaa Sijoittaja.fi:n jäsenille bonuksen. Lue lisää artikkelin lopusta!

Julkaistu: 25.06.2018 Kirjoittaja:

mallisalkut vertaislainasalkku vertaislainat vertaislainaus

Fellow Finance on Pohjoismaiden suurin lainapohjainen joukkorahoitus- ja vertaislainapalvelu. Fellow Financessa sijoittaja pystyy saman alustan kautta tekemään helposti sijoituksia sekä yritysrahoitukseen että kuluttajarahoitukseen useissa eri maissa. Palvelu on perustettu vuonna 2014 ja tähän mennessä se on välittänyt yli 270 miljoonaa euroa. Sijoittajia on 50 maasta.

Alkujaan Fellow Financessa pystyi sijoittamaan vain suomalaisiin kuluttajalainoihin, mutta sittemmin tarjonta on laajentunut suomalaiseen yritysrahoitukseen, puolalaisiin ja saksalaisiin kuluttajalainoihin ja nyt myös ruotsalaisiin kuluttajalainoihin. Tulevaisuudessa Fellow Finance aikoo avata palvelun myös ruotsalaisille yrityksille. Alla oleva kuva on Fellow Financen esittelysalkusta.

Tuottoa ja hajautushyötyä

Vertaislainauksesta on Fellow Financen kautta saanut hyvää ja vakaata tuottoa historiassa. Lisäksi se tarjoaa hajautushyötyä perinteisiin osake- ja korkosijoituksiin nähden. Alla olevassa graafissa on liki neljän vuoden periodi, joten vuotuistetuksi tuotoksi on muodostunut noin 9,0 %.

Alempi kuva kertoo, että sijoittajien saamat tuotot ovat hajaantuneet. Suurin osa saaduista tuotoista menee 8-10 % välille, mutta osa on saanut yli 20 % vuosituottoja ja osa on menettänyt rahaa. Kaaviossa on mukana yli kolme kuukautta sijoittaneet sijoittajat, joilla sijoitukset on hajautettu yli 100 lainaan.

Seuraa Sijoittaja.fi:n mallisalkkua

Sijoittaja.fi:llä on oma oikealla rahalla toteutettu mallisalkku Fellow Financessa, joka on tuottanut noin 9,9 % vuodessa. Salkku on perustettu 5.5.2015 ja alkupääoma on 30 000 euroa. Salkku sijoittaa vain suomalaisiin kuluttajalainoihin.

Yhtenä Sijoittaja.fi:n jäsenetuna on lisätuotto Fellow Finance -palveluun. Toimitamme jäsenedun lunastaneiden tiedot eteenpäin Fellow Financelle kvartaaleittain (seuraavan kerran tämän kuun lopussa). Fellow Finance huolehtii bonusten maksamisesta kvartaalin päättymistä seuraavan kuukauden aikana.

Sijoittaja.fi -jäsenetu Fellow Finance -palveluun

Sijoittaja.fi -jäsenenä olet oikeutettu +0,5 % ja Platinum-asiakkaana 1,0% lisätuottoon sijoittamastasi uudesta pääomasta Fellow Financen palvelussa. Etu tilitetään kvartaalin päättymistä seuraavan kuukauden aikana automaattisesti jäsenen Fellow Finance -asiakasvaratilille.

LUNASTA JÄSENETU

 1. Jäsenemme saavat edun käyttöönsä lähettämällä meille sähköpostia otsikolla ”Jäsenetu Fellow Finance -palveluun” sähköpostiosoitteeseen fellow@sijoittaja.fi.
 1. Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi, jolla olet rekisteröitynyt jäseneksemme ja Fellow Financen palveluun.

Toimitamme tiedot kvartaaleittain Fellow Financeen, joka edun tarjoajana huolehtii hyvitysten maksamisesta jäsentemme asiakasvaratileille. Etu tilitetään kvartaalin päättymistä seuraavan kuukauden aikana automaattisesti jäsenen Fellow Finance -asiakasvaratilille.

Seuraa Sijoittaja.fi:n Fellow Finance vertaislainasalkkua!SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS NÄMÄ ARTIKKELITYKSITYISSIJOITTAJALLE AMMATTILAISTEN TIETO & TYÖKALUT

 • Osaketyökalu
 • ETF-työkalu
 • Indeksityökalu
 • Markkinaympäristö ja riski-indikaattorit
 • Markkinakatsaus
 • Analyysit ja rahastovertailut
 • Mallisalkut ja sijoitusideat
 • Lukuoikeus koko tietopalvelun sisältöön
 • Yhteistyökumppaneiden jäsenedut
 • Opastus chatissa
TrialboxSijoita maailman parhaisiin teknologiayhtiöihin helposti TUTUSTU SALKKUIHIN

Sijoittaja.fi / Investment Intelligence Oy